Retragere strategică din concursul de la Spital

pietricica turism

Concursul pentru postul de manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a intrat pe făgaşul dorit, adică va fi un concurs liniştit. S+au încris 3 candidaţi, unul dintre ei a fost respins pe baza unei condamnări penale, başca mai avea păcatul de a fi tatăl fostului soţ a fetei preşedintelui Consiliului Judeţean. Al doilea, cu un cv impresionant, Ala Nemerenco, a fost respins pentru că diploma ei nu era recunoscută /echivalată în România. A făcutcontestaţie la decizia comisiei şi apoi, brusc, s-a retras din concurs, astăzi, luni 9 ianuarie, la ora 9,55. În felul acesta singurul rămas în cursă, Lucian Ciobotaru, pare a avea drumul liber spre funcţia care a produs numai belele celor care au ocupat-o. Evident, cu excepţia doctorului Stelian Ghiţă, ajuns deputat şi protejat în felul acesta de a da socoteală de datoriile pe care le-a produs la spital.

5 COMENTARII

  1. ”…doctorului Stelian Ghiţă, ajuns deputat şi protejat în felul acesta de a da socoteală de datoriile pe care le-a produs la spital”. În municipiul Piatra Neamț există câteva persoane care au reușit să pună mâna pe un CD, pe un dosar privitor la ”găurile” pe care dr. Stelian Ghiță le-a lăsat în urma sa, la Spitalul Județean Neamț! Au existat vreo două tentative de inventariere a acestor ”plăcinte”, marca dr. Ghiță. Sunt convins că o eșalonare a faptelor de ”binefacere” comise de dr. Ghiță merită reevaluate printr-o reîmprospătare a memoriei publice și publicarea tuturor ”găurilor” și ”tunurilor” comise de…”artileristul” Ghiță! Ce nume de porc ai măi Ghiță! Scuzați comparația cu porcul, dar văzând că scroafa-i moartă-n coteț, mi-am zis: publicați pagubele și țepele comise de dr. Ghiță. Chiar merită să-i cunoaștem plafonul ”performanțelor” de manager!

  2. Despre Doctorul Ghita nu mai este o noutate ca are dosar la securitate. Domnul doctor Octavian Huianu poate da mai multe detalii despre turnatoriile acestuia, si chiar o face cu mare placere, avand in vedere suferinta acestuia de pe urma lichelelor securiste.

  3. Prin anii 2004-2005 MInisteru Sanatatii a achitat toate datoriile spitalului Judetean Neamt.Cum se FACE ca dupa inca 3-4 ani DR GHita a scufundat spitalul in aceasta gaura.S-a folosit cumva MODELUL NICOLAICIUC DE LA CFR..CAND SE ACHIZITIONAU DE TOATE CU 8 PRETURI?

  4. Onorata comisie nu a citit prevederile Acordului din 20 iunie 1998 publicat in MO 111/1999 si nici Legea 291 din 28 decembrie 2010 publicata in MO19/2011 pentru ratificarea Protocolului. Diploma de medic obtinuta in Republica Moldova este este recunoscuta de catre statul roman conform art.5 din lege.Comisia si-a facut ”datoria”.

  5. Dragi ziaristi, ati face un bine imens ac. oras/judet, ca , dupa ce “porcul” Ghita isi termina mandatul, sa-l chemati un pic pe la DNA, cu toata familia lui …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.