REUNIRE FĂRĂ TREI TITULARI

pietricica turism

Ceahlăul Piatra Neamţ s-a reunit la stadionul Municipal şi a început oficial pregătirea de iarnă pentru returul campionatului Ligii I. Faţă de lotul din tur n-au răspuns „prezent” mijlocaşul Eugeniu Cebotaru, transferat la Spartak Nalchik, în Rusia şi atacantul Hristu Chiacu, al cărui împrumut de la Dinamo a expirat.  Fundaşul Florin Nohai, deşi a fost prezent la reunire nu s-a dezechipat, el fiind aproape de un transfer la o alta formaţie. „Florin Nohai are mai multe oferte de transfer. Să vedem ce soluţii vom găsi pentru el”, a declarat antrenorul Costel Enache.

Pentru Denis Omerbegovic, Eccard Matheus şi Igor Radovanovic diriguitorii formaţiei nemţene caută variante de împrumut. O singură noutate în lot a avut Ceahlăul la reunire: fundaşul Dudu Drugă, venit de la Laminorul Roman, căruia i s-au alaturat fundaşul Andrei Viţelaru şi mijlocaşul Lucas Garcia, reveniţi după accidentari mai vechi.

Marian Constantinescu se află şi el în ultimele şase luni de contract, dar a precizat că îşi doreşte prelungirea contractului cu Ceahlăul şi aşteaptă discuţiile cu conducerea clubului.

Pînă la sfîrşitul lunii inuarie Ceahlăul se va pregăti la Piatra Neamţ, iar după masa festivă oferită de conducerea clubului jucătorilor şi susţinătorilor echipei, de pe 27 ianuarie, pietrenii vor pleca într-un turneu de două săptămîni, în localitatea italiană Novara.

Primul meci test din stagiul italian este anunţat pe 2 februarie, în compania formaţiei din categoria “Primavera” a gazdelor. Pe 4 februarie, Ceahlăul o va întîlni pe Caratese, iar pe 5 februarie pe Asti Calcio. Pe 8 februarie, Ceahlăul va juca împotriva formaţiei la care evoluează Ovidiu Petre, Modena (locul 18 în Serie B). Pe 9 februarie urmează confruntarea cu echipa gazdă, Novara (Seria A), iar în ultimul test Ceahlăul va juca în compania formaţiei elveţiene Chiasso.

Cristi SOROCEANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.