“Superlativele” Mesagerul de Neamț

  

 

Conducătorul anului: Vasile Pruteanu – pentru că a demonstrat cum lăcomia și prostia sînt mînă-n mînă la Consiliul Județean și, de regulă, pavează drumul către Parchet. La Bacău.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top-modelul anului: Ionuț Savin, polițistul maltez care a îngenuncheat uniforma Poliției Române în fața unui conducător de ocultă nu tocmai secretă. Și poliția nu are nimic împotrivă.

 

 

 

Lecuitorul anului: Valerică Frățilă, șeful Casei de Asigurări de Sănătate, pentru lipsa oricărei legături cu obiectul… muncii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afaceristul anului : Mihai Stoica, consilier județean, pentru contractele de succes făcute pentru firmele proprii, pe banii județului. Evident.

 

 

 

 

 

Stabilimentul anului : Bursa Română de Mărfuri, terminalul Piatra Neamț, pentru consultanța oferită autorităților nemțene în licitații speciale, dichisite profesional.

 

 

 

 

 

 

Poșta(șul) anului : Mihai Chebac, pentru dragostea față de ziarul nostru, transmisă și conducerii locale a Poștei (și apoi poștașilor) pe cale, nu ne îndoim, orală.

 

 

 

 

Cercetașii anului : Ioan Chelaru și Dorinel Ursărescu, meritorii prin faptul că sînt, dar nu există și au devenit cei mai inutili căutători de candidați pentru alegerile locale din 2012.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *