Ultimatumul lui Chelaru

pietricica turism

Comunicat de presa

      Am luat act, astazi, de o noua decizie influentata politic de Traian Basescu in ceea ce priveste dosarul “Trofeul Calitatii” in care a fost inculpat domnul  Adrian Nastase. La 8 ani(!!!) de la presupusele fapte imputate domnului Adrian Nastase, justitia aservita politic actualei puteri poate raporta un “nou succes pe ramura” tinand cont ca in acest dosar au fost audiate peste 900 de persoane.

Se dovedeste inca o data ca, din pacate, in tara noastra, statul de drept functioneaza doar atunci cand interesele mafiei puterii o doresc. Pentru noi, toti ceilalti, hotararile discretionare, fara baza juridica, au devenit  o regula zilnica. Falimentul actualei puteri trebuie mascat cu bombe de presa, in masura in care este evident ca interesul romanilor merge catre supravietuirea zilnica, desi ar fi trebuit sa masuram pe o scara pozitiva lozinca de trista amintire “Sa traiti bine!”.

Ne pastram speranta ca recursul in acest dosar va dovedi ca domnul Adrian Nastase este nevinovat si ca justitia din Romania functioneaza fara niciun fel de influenta politica. Actuala putere ar trebui sa fie orientata catre nevoile imediate ale romanilor si sa inceteze cu circul mediatic din care, oricum, nu mai au nimic de castigat. Este evident pentru toata lumea care este substratul unei asemenea decizii, venita prin influenta unui om care si-a facut un obicei din aplicarea dictonului “Loveste si fugi!”.

In alta ordine de idei, incepand din actuala sesiune a sedintelor  Parlamentului Romaniei, USL va refuza in semn de protest sa participe la lucrarile acestui for, fie in plen, in comisii sau in Birourile Permanente ale Camerelor, exceptia reprezentand-o  urmatoarele trei situatii limitativ stabilite: votul pentru o motiune de cenzura, declansarea procedurilor pentru alegerile anticipate sau votul pentru inlocuirea guvernului Boc cu un guvern de tehnocrati.

Autismul politic si social al celor de la putere trebuie sa inceteze, iar tara trebuie guvernata profesionist si competent in interesul poporului.

Semnalul nostru politic ca si cel din Piata Universitatii este extrem de clar.

Actuala putere trebuie sa plece neintarziat.

 

 

Ioan Chelaru

Vicepresedinte PSD

3 COMENTARII

  1. oricine putea sa-si dea cu parerea despre sentinta penala privindu-l pe nastase mai putin avocatul chelaru care este si seful baroului de avocati neamt.profesional nu ai cum sa faci o asemenea gafa.daca spune ca a facut-o ca simplu propagandist al psd-uli atunci este in regula.dar ca avocat influent la instantele de judecata nu trebuie sa vorbeasca.ne-am saturat de perioada in care obtinea in instanta ca avocat tot ce dorea.nu se poate uita tripla lui cu iftimie si alexandrii apoi si iacob.ioane stergeti ochelarii bine uita-te in oglinda si taci din gura sau pix ca nu mai merge prosteala.pentru raul facut de nastase si abuzul de lege este o condamnare modica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.