Escrocul Maricel Anton dă cu handicapul în Justiție

pietricica turism

 Pe 1 februarie, sub titlul <<150 miliarde vechi “filtrați” prin 45 de firme>>, opinia publică din Neamț a aflat de aici (http://www.ziarulceahlaul.ro/?p=5223) despre destructurarea unei incredibile rețele de evaziune fiscală și spălare de bani. În rol de vedete: Andrei Părpăuță și Maricel Anton.

Primul personaj a fost prezentat prin portofoliul său politic, ca fost șef al tineretului PNL. Pentru acuratețe, a fost șef și al tinerilor din Alianța pentru România. Este binecunoscut în multe medii drept pionier și promotor al afacerilor prin firme off-shore.

În privința lui Maricel Anton, săptămînalul nostru a prezentat vara trecută, în serial, o serie de grozăvii din palmaresul său. Era binecunoscut în Piatra Neamț mai ales după ce, timp de nu mai puțin de 358 de zile, uitase la morga din Piatra Neamț cadavrul fostei soții, cu aproape 40 de ani mai în vîrstă!. Unul dintre textele publicate (https://mesagerulneamt.ro/2011/07/ghid-de-imunitate-pentru-escroci-i.html)  – “Ghid de imunitate pentru escroci: Legile nu-s făcute pentru Maricel Anton” – a produs un incredibil val de indignare publică, în ciuda plîngerilor pentru calomnie și defăimare inventate de Anton. În spatele Societății Naționale a Handicapaților Fizic – copii și adulți cu nevoi special, Anton știa să fenteze răspunderea în fața legii cu declarații de genul: “În prezent nu cîștig bani mulți, sufăr de boală avînd diagnosticul de epilepsie cu tulburări psihice de tip maniacal, am pensie de handicap de gradul doi în valoare de 217,5 bani și trebuie să trăiesc (…)”.

Părpăuță și Anton, ca urmare a dosarelor muncite și întocmite de DIICOT împreună cu polițiștii nemțeni, au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile la Tribunalul Neamț. Mandatele au fost contestate la Curtea de Apel Bacău, termenul fiind astăzi, 3 februarie 2012. Părpăuță rămîne în arest, Anton e liber!… În privința lui Anton, libertatea este cu limitări și restricții. Decizia a fost confirmată de prim-grefierul Curții de Apel Bacău. Motivarea deciziilor este așteptată pe luni sau marți.

În instanță, Andrei Părpăuță este apărat de maestrul Ghiță Popescu, prodecan al Baroului Neamț. În exclusivate, avocatul Popescu a declarat la puțin timp după aflarea verdictului: “Despre care spălare de bani vorbim? Nu plînge nimeni după banii ăia. Au fost luați niște pioni, cei din față, cei mai fraieri. Sînt niște nevinovați”. Maricel Anton este apărat de tînărul avocat Valentin Popescu, fiul lui Ghiță Popescu. Ni s-a confirmat că pledoaria apărării, pentru punerea în libertate a lui Anton, s-a bazat pe certificate medicale și de handicap. Exact paravanul de iresponsabilitate denunțat vara trecută în Mesagerul de Neamț.

 

4 COMENTARII

  1. Individul asta “Anton Maricel” cred ca merita mai mult sa stea la zdup decat Parpauta-Tartacuta . Anton a facut rau multor oameni si in special unor minori din cate stiu eu, dandu-se mare “pastor” si mare “fin” al Patriarhului Daniel si al Printesei Margareta, nu mai vorbim de camatarie si oameni lasati fara case. Sper ca justitia sa isi faca treaba pana la capat si sa-l trimita acolo unde-i place la “bulau” sa-l faca baietii MIREASA sa-l poarte din pat in pat ca pe MOASTE si poate ii vine mintea la cap si scapa si de handicap.

  2. atentie si la escrocii Caraza dan constantin din bacau (danutz_dtz19) 22 de ani si lehadus gheorghita ZIS GEO tot din bacau 38 de ani sunt priceputi in toate ,sub umbrela sc carazaconstruct din galati si sc mega bloc medgidia se s-au pus pe capatuiala, din munca altora. ajutati de complici ,acestia pun la cale fraude de mii de euro. atentie la firmele escrocilor sc carazaconstruct din galati si sc mega bloc din medgidia SC AUTOTRANS SERVICE MIRCEA VODA SC GELAR SRL BACAU ,SC COS AND CONSTRUCT SRL MIRCEA VODA , acompaniaza cincu daniel ,BOHAN IULIAN ,DIACONESCU MARINEL SI DIACONESCU NICOLAE DIN MIRCEA VODA ,. lehadus gheorghita din bacau str infratirii 58 este atat de marsav incat si-a escrocat pana si prietenii apropiati cu sume importante de bani . caraza dan constantin este indeaproape sustinut de tatal sau caraza teofil din bacau str marasesti 159/a/37 ,cel care ar fi trebuit sa fie primul in a lua atitudine impotriva acestor comportamente infractionale ,rusine caraza teofil !!!,aleasa educatie. aduceti banii furati!!!

  3. am stat cu maricel anton in bloc 40 etaj 1,avea un birou inprovizat cu calculator imprimanta cu tot ce vrei doar ca sa arate oamenilor ca e treaba serioasa. maricel la vremea respectiva se ocupa cu strngere de doasare pentru asa zisi sponsorizari,dar el de fapt se ocupa cu acte false,a castigat multi bani de pe urma dosarelor facute in bloc 40.nu inteleg de ce acei copii de la casa de copii stau in casa lui? rusine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.