USL nu va vota noul guvern

Comunicat de presa

 Romania condusa prin dosare penale si servicii secrete

  Asa cum prevedeam, brokerii puterii si-au facut datoria iar liderul lor absolut, Traian Basescu, poate zambi, cel putin pentru acest moment, fericit. Au mai pacalit o dataRomaniasi, bineinteles, pe romani.   Instalandu-l ca prim ministru pe Mihai Razvan Ungureanu, presedintele a confirmat, in dispretul deplin al democratiei participative, ceea ce politicienii banuiesc, iar poporul gandeste: servicile secrete conduc Romania prin Traian Basescu.   Asa se pot explica o multime de “afaceri politice” din ultimii ani, pornind de la inscaunarea lui Traian Basescu ca Presedinte al Romaniei, de doua ori, si terminand cu modul in care a fost “reconfigurat” Parlamentul Romaniei si creata o majoritate guvernamentala nelegitima, prin aparitia unui pseudo-partid, pretins militarizat, constituit prin santaj politic cu iz penal sau de afaceri clientelare sau “mutari in plic”.

 Este un lucru extrem de grav ca la 22 de ani de la Revolutia din 1989, structurile secrete ale statului, prin lideri mai mult sau mai putin vizibili, se implica “pe fata” in administrarea tarii, depasindu-si in mod flagrant rolul constituional si legal rezervat de actualul sistem democratic din Romania.  Adevarul este ca disperarea lui Traian Basescu de a-si salva ce a mai ramas din cariera politica, precum si groaza PDL-ului ca nu va mai intra in viitorul Parlament au nascut asemenea combinatii monstruoase. Pentru acesti oameni nu mai conteaza nici macar aparentele, pe care s-au chinuit sa le pastreze pana acum.

 Totodata, un nou guvern in care se vor regasi – cum bine se vede – aproape aceiasi oameni din Guvernul Boc, de la Elena Udrea la Gabriel Oprea, si in care nici nu mai conteaza noile pete de culoare (Vass, Boureanu, Berca sau altii ca ei)  nu este de natura sa produca o schimbare de substanta in abordarea gravelor probleme economice si sociale cu care se confrunta Romania in prezent.   Va fi guvernul lor. Al serviciilor si firesc al aceleiasi colaitii toxice (PDL – UDMR -UNPR). Unde este poporul si revendicarile sale din strada? Niciunde!

  USL nu va vota acest guvern si cere in continuare alegeri anticipate, singura varianta politica acceptata astfel incat Romania sa poata porni pe un alt drum, in care transparenta deciziilor si competenta liderilor sa garanteze poporului roman prosperitate si demnitate.

                                                                                                Ioan Chelaru

                                                                                            Vicepresedinte PSD

One comment

  • Emil cel Rau dar Bun

    februarie 8, 2012 at 9:17 am

    Aloooo … domn Chelaru …. Mergi si ridica indemnizatia de parlamentar chiar daca nu faci nimic (fiindca tragi chiulul) …. dar daca stau si ma gandesc…. pentru matale tot una este chiar daca esti sau nu prezent la PARLAMENT.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *