Horoscop 2014

pietricica turism

Motto: Astrele predispun, dar omul dispune! – Ptolemeu

[message_box color=”red”]
AstroRealitatea este multi-dimensională. Noi suntem ființe multi-dimensionale care există în același timp într-o realitate multi-dimensională. Înainte ca universul să fi fost creat, spiritele noastre au existat întotdeauna ca parte a Divinului în Grădina Raiului și apoi, după cădere, pe Pământ.

La nivel conștient (fizic), corpurile noastre sunt ca o replică în miniatură a sistemului solar. Inimile noastre îndeplinesc funcția de Soare –  în centrul sistemului. Alte organe din corpul nostru sunt, de asemenea, utilizate de sufletul nostru, pentru a găsi un mijloc de exprimare în planul fizic a unicității noastre.

Planetele exercită influențe astrale (energetice, informaționale ș.a.) asupra corpurilor noastre, care influențează personalitatea, caracterul și chiar trăirile sufletești. La nivelul subconștientului (sufletului), sistemul solar este corpul nostru mai mare. Microuniversul individual este conectat la planete, stele, tărâmuri spirituale și entități spirituale (macro-universul). La nivelul Spiritului noi, oamenii, suntem una cu Întregul, cu Dumnezeu. (Adaptare după Edgar Cayce)[/message_box]

Berbec

2014 promite să ofere berbecilor oportunități nelimitate de a perfecționa abilitățile lor în a deveni cei mai buni amanți și parteneri. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să își sacrifice spiritul de războinic – guvernat de Marte, dar poate însemna că sunt pe cale de a învăța arta compromisului la un nivel superior. Începând din luna martie, înainte de ziua de naștere, Berbecii vor simți o influență astrală care le va redefini echilibrul dintre sine și alții.

Berbecii sunt cu adevărat romantici, în căutarea unui parteneriat cu adevărat frumos și armonios. 2014 ar putea fi anul în care vor trăi această experiență, ca niciodată înainte. Vorbind de dragoste, Berbecii sunt din nou norocoși, deoarece Jupiter va  ajunge în luna august în sectorul lor de dragoste și plăcere și va rămâne pentru un an. Axa Dragonului (responsabilitățile karmice) va avea o pondere majoră în relațiile Berbecilor cu lumea înconjurătoare, începând cu luna februarie până la sfârșitul anului.

Pluto continuă să le influențeze cariera nativilor și în 2014. Este o perioadă de construcție lentă, între anii 2008-2023, în care Berbecii se eliberează de vechi concepte privind statutul social și succesul.

Aveți sprijinul astral în 2014 pentru a începe să construiți ceva de durată.

Taur

Pentru nativii din această zodie, 2014 reprezintă anul de împlinire în muncă și daruri astrale. Dacă până acum și-au neglijat propria persoană, în favoarea celorlalți (tipic zodiei), în acest an își vor recupera forțele și puterea de viață. Astrele îi vor ajuta să înțeleagă mai profund și să dobândească un echilibru al dăruirii și al generozității. Accentul în 2014 este tot pe comunicare, muncă și rutina zilnică. Dacă vor căuta să găsească echilibrul în rutina de zi cu zi, precum mai multe exerciții fizice, un somn mai bun și mai puțin de lucru, acesta este anul care îi va ajuta să-l obțină. Configurația astrală oferă Taurilor pentru 2014 oportunități de a găsi inspirație, speranță și un scop (ideal).

Începând cu luna martie, Nodul Sud nu mai influențează aspectele benefice ale nativilor din taur. Cu alte cuvinte, aspectele favorabile astrale nu vor mai fi cernute de evenimentele negative din viața anterioară.

Dacă au căutat motivul pentru care s-au născut, pot conta pe 2014 că le va oferi o viziune. Acum, că au renunțat la tot ceea ce nu le mai servește, este loc pentru noi idei de a îmbunătăți lumea în o mie de feluri .

Gemeni

Toată munca grea depusă de-a lungul anului 2013, tinde să dea roade în 2014, Gemeni! Jupiter se află în primele șase luni ale acestui an în Casa a 2-a, a banilor, pentru nativii acestei zodii. De aceea este bine să fiți atenți la toate oportunitățile oferite de această conjunctură astrală. În a doua jumătate a anului 2014, Jupiter va părăsi Casa banilor și se va muta în Casa învățării și a educației. Se recomandă nativilor să-și deschidă mintea și sufletul către lucruri noi, atât de cultură generală, cât și spirituale. Este recomandat ca, din 2014, nativii Gemeni să-și schimbe modul de abordare a muncii pe care o depun. Implicarea nativilor trebuie să fie mai mult în domeniul creației decât în rezolvarea de proiecte ce implică o anumită rutină.

Nodul Nord vă părăsește din luna februarie, ceea vă aduce un plus de fericire în Casa a V-a, aceea a creației, a bucuriilor și distracțiilor, a relațiilor sentimentale, a copiilor, a jocului și a speculațiilor. Nativii să-și asculte inima și să-și împlinească și dorințele care pot părea copilărești. Este șansa lor de a trăi o nouă copilărie, dar având maturitatea și experiența de acum.

Rac

Racii sunt norocoși pentru că Jupiter își continuă și în acest an periplul printre astrele lor.

Până prin luna iulie, Jupiter le va aduce profituri materiale. Chiar dacă aceasta îi va părăsi, undeva la începutul lui august, Racii să conștientizeze că le-au crescut încrederea în ei și stima de sine, față de anul trecut. Acestea vor fi atuuri care îi vor ajuta să continue pe calea trasată de Jupiter, până la sfârșitul anului. Nativii sunt ajutați de Saturn și Pluto în problemele de cuplu, dar și de parteneriat pe parcursul acestui an. Unele dizarmonii în cuplu se vor ameliora pentru nativii din acest semn, dacă vor încerca să-și rezolve și problemele de natură psihologică. Acesta este anul când Racii nu vor mai merge înapoi. Își vor conștientiza propriile limite, vor primi semne și îndrumări despre cine sunt și despre ce este important să realizeze în viață pentru a se simți împliniți.

Nodul Nord îi va obliga pe nativi să se concentreze pe găsirea echilibrului în acele aspecte ale vieții lor în care încă nu l-au obținut. Dacă vor avea grijă de ei și de familiile lor, nativii vor putea chiar avansa spectaculos în carieră. Atenție la extreme!

Leu

Steaua Leilor care îi luminează, se va ridica pe cer anul acesta.

În prima parte a anului este bine să se pregătească interior, să-și fortifice forțele sufletești, pentru că din luna august sunt pe cale de a intra într-un ciclu de bunătate care vine doar o dată la 12 ani! Asumarea de riscuri, în aproape toate domeniile, este favorizată de conjunctura astrală. Nu refuzați orice oportunități de a călători! Veți fi uimiți cât de multe conexiuni se realizează în doar o călătorie în străinătate, sub influența puternică a lui Jupiter.

Nodul Nord se mută în Casa a 3-a, a comunicării. Leii vor învăța arta compromisului și a diplomației. Vor înțelege cât de important este să ia cu adevărat în considerare punctul de vedere al celuilalt. Mai ales dacă este vorba de persoane dragi, apropiate, din familie. Acesta este un an pentru a reveni la spiritul de copil atunci când vine vorba de dragoste și romantism. Dacă ați luat viața amoroasă un pic prea în serios, puteți corecta această situație prin abordarea ei într-un mod jucăuș.

Cariera este definită de cuvântul comunicare în 2014. Trebuie să acorde atenție modului în care se prezentă lumii, prin intermediul site-urilor, blog-urilor, rețelelor de socializare, etc. Imaginea pe care o afișează trebuie construită cu grijă. Fiecare cuvânt scris, fiecare fotografie, fiecare mesaj va contribui aproape decisiv la reputația profesională.

Fecioara

Pentru nativii din Fecioară, 2014 este anul pentru vacanțe și relaxare, chiar dacă sunt recunoscuți ca fiind dependenți de muncă. Până prin vară, influențele astrale din 2013 încă se fac simțite și vor munci pe brânci. După luna iulie, intră în vacanță. Atenție, să nu vă relaxați prea mult. Axa Dragonului (responsabilitățile karmice) se mută în Casa a 2-a, a câștigurilor materiale. Puteți avea succes financiar, dar, de asemenea, puteți acumula datorii. Găsirea și păstrarea echilibrului financiar să vă fie unul dintre scopurile acestui an.

Viața amoroasă este influențată de Saturn în 2014. Aflat și în 2014 în Scorpion, Saturn va transmite Fecioarelor lecții profunde despre sexualitate și intimitate. Saturn îi învață pe nativii Fecioarei cât de important este să se dedice în totalitate celor care îi iubesc.

Venus le dă Fecioarelor un supliment energetic creator, mai ales ca acestea să-și poată exprima mai bine calitățile. Pluto îi influențează, încet, dar sigur, în domeniul artistic, al artelor, al frumosului.

Balanța

Pentru cei născuți în zodia Balanței, în 2014 astrele le oferă siguranța că nu vor fi singuri. Chiar dacă sunt căsătoriți, ei vor fi plini de romantism. Începând cu luna martie 2014, Nodul Nord intră în zodia Balanței. Cu alte cuvinte, nativilor li se vor declanșa o serie de evenimente de viață pozitive, legate de relațiile pe care le vor avea în următorii ani. Să nu le fie frică de angajamente! Pe cei născuți în Balanță îi așteaptă un an ușor. Pe plan profesional și financiar, Jupiter le oferă noroc și recompense în prima jumătate a anului. Profitați de aceste oportunități!

Viața socială a Balanțelor va exploda în acest an, mai ales din vară. Ajutați și de firea lor jucăușă, se vor împrieteni cu toți oamenii, vor fi invitați la numeroase party-uri.

În casa dragostei o au pe Venus retrograd. Asta înseamnă că Balanțele vor fi ușor nostalgici, amintindu-și de relațiile din trecut. Este o oportunitate pentru ca ei să sesizeze ce a mers și ce nu în vechile lor relații, ce lecții de viață și-au însușit sau mai au de învățat pentru a face față perioadei care începe din luna martie 2014 (Nodul Nord intră în Balanță).

Scorpion

Scorpionii sunt pregătiți pentru a renaște în 2014 precum pasărea Phoenix. Vor să trăiască viața la maximum, mai intens ca niciodată. Sunt pregătiți să-și înfrunte temerile și fricile lor cele mai adânci.

Nodul Nord și Saturn intră în Scorpion, începând cu luna martie. Se recomandă nativilor să se cerceteze pentru a-și conștientiza propria relației pe care o au cu ei înșiși. Cam atipic pentru Scorpioni, dar astrele îi predispun să caute stabilitatea și securitatea pe plan amoros. Intimitatea este lucrul pe care și-l doresc cel mai mult Scorpionii, dar nu prea vor avea parte de ea.

Ei vor fi testați privind toleranța și devotamentul în relațiile romantice.

Marte – planeta care îi guvernează – le va indica unde să-și canalizeze energiile. Marte favorizează nativilor crearea unui climat de pace, egalitate și de negociere, punând accent pe echilibru.

Jupiter le oferă nativilor toate grațiile lui în domeniul carierei. Ei se vor înconjura de oameni puternici, veniturile le vor crește. Chiar dacă vor dori să facă noi credite, Saturn în Scorpion îi sfătuie pe nativi să le închidă mai întâi pe celelalte.

Săgetător

Pentru Săgetători, 2014 ar putea deveni unul dintre anii în care ei vor socializa cel mai mult. Astrele îi favorizează pe nativi să pună accent pe prieteni, să-și stabilească obiective pe termen lung, să-și descopere propriile limite.

Situația financiară preconizată de astre pentru 2014 le oferă nativilor motive de încântare. Avându-l pe Jupiter în Casa a 2-a, a banilor, Săgetătorii vor putea face credite chiar nerealiste. Nu uitați: cine nu riscă nu câștigă! Riscurile stau sub influența lui Saturn, care îi opresc pe nativi de la excesele financiare.

Romantismul, amorul nativilor din Săgetător stau sub influența Nodului Nord și a Nodului Sud lunar. Li se recomandă să mediteze și să înțeleagă legătura dintre dragoste și prietenie.

Dacă Săgetătorii se vor concentra asupra creării unui echilibru între prieteni și asupra obiectivelor pe termen lung, acestea vor influența pozitiv viața lor amoroasă.

Jupiter le amplifică viața sexuală în prima jumătate a anului, făcându-i pe nativi să-și exploreze cele mai sexy porniri. În doua jumătate a anului, Jupiter le va influența călătoriile și vor putea să întâlnească o persoană care să devină importantă în viața lor.

Capricorn

Capricornii se pot pregăti pentru un an în care cariera le va oferi satisfacții. O mulțime de energii planetare îi împing pe Capricorni să-și ridice obiectivele profesionale la un nivel superior. Nodul Nord se va întâlni cu Marte în luna martie, în Casa profesională a nativilor. Venus va fi retrograd în ianuarie, ceea ce îi va determina pe nativi să-și revizuiască vechile relații și vechile valori. În februarie, Venus va avansa, ceea ce va „îndulci” relațiile Capricornilor și chiar pot primi niște bani.

Saturn se află în Casa prietenilor în 2014. Capricornii încep să înțeleagă cât de importanți pot fi partenerii de afaceri, prietenii, colegii care le susțin proiectele pe termen lung.

Influențele lui Pluto și Saturn în domeniul carierei vor fi atenuate de Marte. Astfel, în prima jumătate a anului nu va exista odihnă nici pentru cei mai obosiți. Dar sunteți harnici și rezistenți, așa că nu aveți de ce să vă faceți griji.

Capricornii vor fi surprinși plăcut de generozitatea altora în 2014.

Vărsător

Pentru Vărsători, astrele, în 2014, anunță călătorii pe distanțe lungi, multă filosofie și experimentarea a cât mai multe forme de conștiință. Celor care nu pot călători, Nodul Nord le recomandă să învețe o limbă străină sau să-și continue studiile – totul pentru a-și lărgi orizontul spiritual și mental.

Saturn are influență minimă asupra nativilor. Aceasta le oferă Vărsătorilor oportunități la locul de muncă, aprecieri și premii.

Romantismul Vărsătorilor este dominat de Nodul Nord, care le intră în casa relațiilor începând cu luna martie. Acesta va determina Vărsătorii să-și reevalueze pozițiile de putere în cadrul relațiilor sentimentale. Li se recomandă să-și trateze partenerul de la egal la egal. Oricum, 2014 este un an în care Vărsătorii se vor simți împliniți pe plan sentimental.

În carieră, Vărsătorii sunt ajutați de Jupiter, care intră în Casa parteneriatelor prin luna iulie. Se recomandă să-și aleagă un partener de afaceri cu care să fie complementari. De asemenea, Vărsătorii trebuie să-și păstreze cumpătul, să nu izbucnească, să nu jignească, pentru că își vor distruge relațiile de afaceri.

Energia planetelor îi ajută pe nativi să deschidă noi proiecte și să le finalizeze cu succes.

Pești

Pentru Pești, 2014 este un an al renașterii și transformărilor majore. Își vor reconstrui lumea interioară aproape în totalitate, iar efectele vor fi observate la exterior. Dragostea și iubirea vor fi la cote maxime până prin iulie, Peștii fiind ajutați preponderent de Jupiter. Tot Jupiter le va aduce nativilor noi oportunități de muncă, din care ei vor trebui să aleagă cu atenție.

Li se recomandă să fie mult mai echilibrați în toate aspectele vieții și mai ales în ceea ce privește banii. Este bine să-și plătească datoriile mai vechi.

Saturn în Scorpion le oferă Peștilor delicii amoroase, dar și întâlniri cu temerile lor cele mai profunde în relațiile intime. Vor fi puși în situații în care să răspundă la întrebarea: cât sunt dispuși să sacrifice pentru iubire?

Astrele le vor influența carierea nativilor în aspecte privind pasiunile lor. Peștii să-și reevalueze visurile și să le concretizeze în domeniul profesional.

Neptun și Chiron îi ajută pe nativi să se folosească de puterea de vizualizare mai bine decât oricine. Ei pot transforma imaginarul în profit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.