Horoscop 23-29 ianuarie

pietricica turism

Biblia a fost ”pieptănată”, suferind unele modificări în funcție de interesele conducătorilor din anumite perioade istorice. De exemplu, Împăratul Iustinian a convocat în anul 553 d.H. al doilea conciliu de la Constantinopol, pentru a condamna o serie de idei. Papa și episcopii au semnat atunci, înfricoșați, tot ce li s-a cerut, pentru că împăratul asasinase deja câțiva papi și episcopi.

Cu această ocazie au fost șterse din Biblie referirile care mai rămăseseră după Conciliul de la Niceea din 325 d.H., privind reîntruparea.

Nu era condamnată explicit reîntruparea în sine, dar astfel a dispărut din Evanghelii, începând din secolul al VI-lea, cuvântul ”reîntrupare”.

berbecBerbec

Atenție joi! Indiferent cât de ocupați sunt Berbecii, li se recomandă să-și facă timp să-i asculte și să-i ajute pe cei care au nevoie de ei. Pe măsură ce vor reuși să rezolve problemele celor care le-au cerut ajutorul, evenimentele din viața lor vor intra pe făgașul normal. Dacă se vor dedica ajutorării aproapelui, Berbecii vor beneficia de Grația Cerului, iar dilemele lor se vor rezolva.

Atenție: Legea Iubirii nu poate fi forțată. Nu faci o faptă bună având doar motivația că vei fi răsplătit.

Vineri și sâmbătă Berbecii pot fi în culmile fericirii și apoi, imediat să ajungă în butoiul cu pesimism. Să nu dispere, duminică va fi o zi veselă și incitantă.

Pentru luni și marți se recomandă Berbecilor să fie atenți la detalii. „Buturuga mică răstoarnă carul mare”, spune un proverb înțelept.

taurTaur

Joi, Taurii sunt cu picioarele pe pământ. Își pregătesc condițiile pentru weekend, când vor puțin mai mult sentimentali. Vineri își pot aminti de o persoană dragă lor și de emoțiile trăite cu aceasta. Sâmbătă va fi un foc de artificii, dacă se vor întâlni!

Duminică este ziua de meditație și filosofie a Taurilor. Vor fi ușor aerieni. Dar nu-i nimic, nu trebuie să meargă la serviciu. Atenție la lumile paralele: întâlnirea cu ele nu este tot timpul benefică.

Luni și marți îi va găsi pe nativii din Taur deschiși, energizați și puși pe muncă. Vor lua pe umerii lor mai multe sarcini pe care le vor duce la îndeplinire, fiind ajutați de astre. Totuși să nu exagereze.

 gemeniGemeni

Gemenii își duc povara propriei rațiuni. Joi ar fi bine să-și oprească năvala gândurilor și să se relaxeze, chiar în mijlocul programului. Stelele le trimit nativilor din Gemeni și câteva raze de romantism.

Vineri, Gemenii pot întâlni o nouă persoană care le poate deveni prieten. Doar de Gemeni depinde cum va decurge relația.

Sâmbătă nativii își adună forțele pentru duminică, atunci când vor fi vizitați de prieteni.

Luni și marți Gemenii își arată forța mentală. Banii sunt pe locul întâi în aceste două zile de la începutul săptămânii. Nu vă epuizați, nu merită!

racRac

Nativilor din Rac, astrele le recomandă ca în acest week-end să se ocupe mai mult de propria persoană. Pot foarte bine să-și anuleze întâlnirile din agenda  de lucru, dacă le-au făcut. Este bine să reflectezi din când în când la propria persoană.

După ce și-au ordonat viața în weekend, pe nativii din Rac îi așteaptă un început de săptămână cu posibile noi proiecte, oameni care le apreciază munca și realizările. Racii să nu se lase mânați de orgoliu, mai ales dacă sunt lăudați.

„Dăruind vei dobândi” este moto-ul Racilor în săptămâna care vine. Să facă, deci, cât mai multe bucurii tuturor!

leuLeu

Joi, Leii devin mai creativi decât de obicei. Este o oportunitate pentru a ieși din rutină, dar și de a face lucruri frumoase la serviciu și acasă.

Vineri și sâmbătă astrele îi predispun pe Lei la exacerbarea propriului ego în detrimentul membrilor propriei familii.

Leii să fie onești, smeriți și generoși, pentru ca mai târziu să poată culege roadele iubirii celor din familia lor.

Duminică se anunță o zi de amor. Bucurați-vă!

Luni și marți Leilor li se recomandă să nu se mai gândească la bani. Riscă să devină chițibușari și să streseze pe toată lumea. Mai bine să se bucure de micile plăceri ale vieții.

fecioaraFecioara

Joi, Fecioarele să fie atente la bani, dacă lucrează în domeniul financiar. Ele riscă să piardă numerar și să-l regăsească. Dar cu un efort considerabil.

De aceea este bine să se prevină aceste lucruri. Fecioarele să-și amintească de generozitate și de faptul că există persoane sărmane pe lume.

Vineri și sâmbătă nimic neobișnuit în viața nativilor din Fecioară. Oare să fie calmul dinaintea furtunii?

Luni și marți astrele îndrumă Fecioarele către realizarea unui proiect amplu, unde vor întâlni persoane noi. Este o posibilă rampă de lansare către următorul palier social.

balantaBalanța

Joi și vineri, Balanțele sunt scăldate de energia pasiunii. Astrele le transmit atâta energie Balanțelor încât își pierd proverbialul echilibru. Urmăriți frumusețea!

Sâmbătă și duminică nativii din Balanță simt că lucrurile s-au pus în mișcare în favoarea lor. Îi cuprinde optimismul.

Luni și marți Balanțele devin foarte meticuloase în îndeplinirea oricăror sarcini și rezolvarea oricăror probleme. Dar nu în orice aspect al vieții se recomandă asta. Atenție, Balanțe! Să nu deveniți tipicari sau chiar scrupuloși, mai ales cu persoana iubită.

scorpionScorpion

Rar Scorpionii îi ascultă pe alții. Se pare că influența astrelor asupra Scorpionilor este prea puternică pentru a rezista acestui impuls. Să-i asculte pe alții le va crea nativilor din Scorpion o aură de atracție deosebită.

Vineri și sâmbătă Scorpionii vor fi înconjurați de prieteni, colegi, familie care îi vor admira. De aceea există riscul ca nativii să fie luați de val la câtă atenție li se acordă.

Luni și marți Scorpionilor le funcționează intuiția mai mult ca de obicei și pot lua decizii mai ușor, fără prea mult stres. Se anunță o săptămână pozitivă, cu noi oportunități.

Problemele care le vor apărea Scorpionilor se vor rezolva ușor dacă aceștia sunt atenți la identificarea lor.

sagetatorSăgetător

Nativii din Săgetător sunt pe val! Problemele vin una după alta, dar ei le înțeleg cu ușurință și găsesc soluții rapid la orice.

Astrele predispun la o ușoară înstrăinare dacă nativii se pierd în acest vârtej.

Joi au șansa să socializeze mai mult decât de obicei. Aceasta le oferă Săgetătorilor șansa să afle lucruri noi despre ei. Să nu se supere pe anturaj dacă le arată că părerea nativilor din Săgetător despre ei însăși este prea bună. În ultimul timp Săgetătorii și-au luat nasul la purtare!

Week-end-ul este ideal pentru nativi pentru a medita la viitorul lor.

Luni și marți Săgetătorii sunt prea energizați, așa că mai bine renunță la cafea, ceai verde sau alte stimulente. Riscă să devină agitați și să încurce lucrurile.

capricornCapricorn

Capricornii au ajutorul astrelor pentru a afla lucruri noi despre partenerii lor de dragoste. Iar dacă încă nu au un iubit sau o iubită, există șanse mari ca în această săptămână să se îndrăgostească.

În weekend, nativii din Capricorn sunt înconjurați de prieteni care le oferă un confort emoțional necesar.

Sâmbătă și duminică nativii fac alegerile potrivite. Își ascultă mai mult inima ca de obicei.

Luni și marți astrele oferă Capricornilor energia necesară de a începe un nou proiect, atât la serviciu, cât mai ales în a-i ajuta pe ceilalți.

Se recomandă nativilor să depășească impulsurile interioare care îi influențează să nu-și asculte inima. Este momentul să se lase pe ei deoparte și să vadă și nevoile altora.

varsatorVărsător

Pentru Vărsători, astrele predispun mai puține activități în domeniul afacerilor. Acesta nu este un timp pierdut, ci ocazia de a întâlni persoane (caractere) noi, care îi vor ajuta pe Vărsători să-și descopere și alte aspecte ale sinelui.

Vineri și sâmbătă Vărsătorilor le este mai bine dacă se retrag în ”carapacea” lor. Asta îi va ajuta să se protejeze de eventuale lucruri neplăcute.

Intuiția nu le funcționează la capacitate maximă în această perioadă. De aceea, nativilor Vărsători viitorul le apare în ceață, neclar.

Nu este momentul pentru decizii de lungă durată, mai ales în afaceri și în probleme de dragoste.

pestiPești

Joi și vineri reprezintă pentru Pești zile de examen spiritual. Nu judecați, ca să nu fiți judecați! Acordați prezumția de nevinovăție tuturor persoanelor cu care veniți în contact.

Dacă nativii vor trece cu bine acest examen, se vor bucura duminică de răsplățile Cerului.

Luni și marți nativii pot lua decizii având un minim de informații. Se pot lansa fără frică în speculații, pentru că vor avea dreptate.

Astrele le oferă oportunitatea Peștilor să-și adapteze din mers majoritatea deciziilor și planurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.