HOROSCOP 20-26 FEBRUARIE

Edgar Cayce a menționat că plasarea celor șapte centri energetici ai corpului uman este identică cu plasarea celor șapte glande endocrine.

În științele spirituale, glandele endocrine sunt asociate cu structura emoțională și structura motivațională. De aceea, toate sentimentele benefice de bucurie, de fericire, de credință ne mențin tineri, sănătoși, în putere, fără probleme de sănătate. Iar negativiștii, pesimiștii, criticiștii, geloșii, ateii etc. suferă de diferite afecțiuni, au insomnii, nu se bucură de viață.

berbecBerbec

Este o perioadă optimă pentru Berbeci să planifice un act de caritate de o amploare mai mare. Și aceasta nu din dorința de a ieși în evidență, ci pentru că Luna traversează constelația Vărsătorului. Cu Luna în Vărsător, nativii sunt puternic susținuți astrologic pentru a-i ajuta pe cei sunt în suferință, pe care societatea i-a uitat, i-a trecut sub tăcere.

Luna în semn de aer înseamnă pentru Berbeci, care sunt semn de foc, că au condițiile de a “arde cu flacără”. Acest aspect este benefic pentru ei, deoarece Uranus îi trimite la tot felul de întâlniri, adunări. Fiind în mijlocul oamenilor, Berbecii pot utiliza ușor această flacără purificatoare.

taurTaur

Pentru Tauri, perioada stă sub semnul muncii, al rezolvării sarcinilor de serviciu. Se pare că lucrurile cu șeful s-au mai limpezit și nativii colaborează mult mai eficient decât până acum. Chiar dacă vor fi nevoiți să accepte o reducere de salariu, pentru nativii Taur este benefic să nu protesteze. Toate aceste influențe le dă Mercur retrograd în Vărsător.

Meditația și rugăciunea îi vor ajuta pe Tauri să depășească cu bine această perioadă.Sentimental, Taurii nu stau prea bine. De aceea, să nu încerce vreo relație la serviciu, cu colegii. Mai târziu s-ar putea dovedi o complicație greu de „descâlcit”.

gemeniGemeni

Gemenii sunt stimulați în această perioadă să-și concentreze atenția asupra problemelor intelectuale, să-și îmbogățească cultura generală pentru a putea concretiza ideile pe care le intuiesc. Intuiția Gemenilor este la cote mai ridicate decât de obicei, dar nu găsesc modalități de a-și materializa ideile.

Încă îi macină pe nativi problemele cu banii. Vor purta multe discuții pe această temă. Tenacitatea lor în domeniu financiar nu va da rezultatele scontate, dar le vor asigura un minim de satisfacție.Gemenii beneficiază de ajutorul lui Marte în Casa dragostei încă din decembrie trecut. Această susținere afectivă din partea persoanei iubite îi motivează pe nativi să depășească toate obstacolele pe care le au.

racRac

Racii să evite în această perioadă să inițieze relații noi pe plan sentimental. Sunt “bruiați” de Mercur retrograd și s-ar putea să fie înțeleși altfel decât ei doresc. Se pot aștepta și la mici răutăți din partea colegilor, mici glume care îi vor deranja.

Pentru Raci se recomandă să amâne deciziile majore până pe la începutul lui martie. Nici pe plan profesional, nici pe plan sentimental nu se recomandă schimbări radicale.Nativii, impulsionați de Marte, se pot concentra asupra locuinței lor. Își pot da frâu liber imaginației pentru a-și transforma casa în locuința mult visată.

leuLeu

Leul dispune de o energie ieșită din comun datorită lui Marte în Casa gândirii. Activitățile mentale pot atinge paroxismul pentru nativii din Leu. Energia lor este mai mult de natură subtilă decât de natură fizică.

Leii își pot pierde repede cumpătul, se pot enerva, pot paraliza pe cineva dacă sunt furioși. Pentru Lei este bine să abordeze cu detașare autoimpusă orice situație, orice replică pe care o dau.Jupiter traversează Casa a 12-a nativilor Lei. De aici vor simți impulsuri pentru a investiga aspectele oculte ale vieții, resimt necesitatea de a face meditații. Este o perioadă propice pentru a mai accesa cunoaștere benefică.Atenție la interpretări și raționamente care sunt influențate de Marte în Casa gândirii!

fecioaraFecioara

Mercur, coordonatorul Fecioarelor, este retrograd în această perioadă. Cu toate acestea, pentru nativi nu sunt prevăzute evenimente neplăcute.

Dacă vor primi oferte de serviciu, pentru Fecioare este mai bine să dea un răspuns pe la începutul lui Martie. Se recomandă Fecioarelor să se asocieze, să lucreze cu persoanele cu care se cunosc de vreme îndelungată în această perioadă.Fecioarele se vor simți împlinite plan financiar, datorită prezenței lui Venus și a lui Pluto care colaborează strâns în legătură cu Jupiter.Nativii se vor bucura de Dragobete, când planetele formează o conjunctură favorabilă dragostei și iubirii.

balantaBalanța

Echilibrul proverbial al Balanțelor se poate destrăma în această perioadă când Mercur este retrograd. Discuțiile, negocierile la care participă Balanțele sunt mai agitate decât în mod normal. Energia care echilibra o negociere și care era adusă de nativii Balanței, nu se regăsește în aceste zile.

Pe plan sentimental, Balanțele să evite certurile, contradicțiile cu persoanele iubite. Altfel se pot aștepta la un feed-back dur.Pe plan profesional să se limiteze la rutină. Fără noi contracte până prin Martie, fără noi parteneri de afaceri. Este o perioadă bună pentru rezolvarea documentelor rămase restante, pentru verificări.Este o perioadă bună în reevaluarea acțiunilor făcute până acum.

scorpionScorpion

Pentru Scorpioni, această perioadă din februarie stă sub semnul lui Mercur retrograd. Mercur fiind planeta care susține gândirea, comunicarea, raționamentul, Scorpionii vor fi înceți în gândire, lucrurile se vor derula cu încetinitorul.Uranus mai atenuează din influențele nepotrivite ale lui Mercur. Așa încât, nativii Scorpioni dacă sunt foarte atenți, vor sesiza acele mici oportunități care deblochează lucrurile.

Comunicarea Scorpionilor cu frații, surorile pe care le au sunt sub aspect karmic. De aceea se recomandă nativilor să se ierte cu frații lor, să lase de la ei mai mult decât altă dată, pentru ca acele aspecte negative de altă dată să dispară pentru totdeauna.

sagetatorSăgetător

Uranus, care guvernează Casa călătoriilor Săgetătorilor, se mută în această perioadă în Casa dragostei Săgetătorilor. Posibil, dacă nativii vor pleca într-o călătorie în acest week-end, să întâlnească un suflet de care să fie foarte atrași. Chiar dacă vor considera că poate fi sufletul pereche, Săgetătorii să nu se arunce cu capul înainte. Să nu pățească precum fluturii care se intră seara în flacăra lumânării și își ard aripile. Desigur, vorbim despre aripile spirituale ale nativilor.Mercur poate întârzia ascensiunea profesională a nativilor în această perioadă. Săgetătorii să nu dispere, pentru că toate lucrurile merg spre bine.

capricornCapricorn

Nativilor din Capricorn li se recomandă să slăbească controlul asupra lucrurilor cu care ei s-au obișnuit.Având Mercur retrograd în Casa banilor, pentru Capricorni este mai bine să nu grăbească lucrurile pe acest plan. E de preferat să plătească penalități pentru o factură întârziată, decât să o scrie în termen, să o greșească și apoi să plătească mai mult.Februarie nu este o lună optimă pentru încheiat contracte de către Capricorni.Sentimental, Capricornii urmează aceeași rutină. Dacă vor lăsa „lucrurile să se aranjeze singure”, poate vor avea parte de niște surprize plăcute. Persoana iubită tot caută o „portiță” către sufletul dumneavoastră și nu prea o găsește.

varsatorVărsător

Perioada se anunță de două ori norocoasă pentru nativii din Vărsător. Dar ei sunt învățați să nu fie mulțumiți aproape niciodată. Ar fi bine să fie mai recunoscători Cerului nativii din Vărsător pentru binecuvântările ce sunt revărsate asupra lor.Pe plan financiar se recomandă nativilor să aștepte sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie.

Vărsătorii să nu uite că sunt deschizători de drumuri, pioneri mai ales în domeniul spiritual. Perioada care vine le va solicita nativilor resurse spirituale pe care ei nu știau că le au. De aceea se recomandă Vărsătorilor să se ocupe de spiritualitate.

 

pestiPești

Fiecare entitate se naște pe această planetă având de îndeplinit o misiune din iubire pentru semenii săi și pentru Dumnezeu. Conjunctura astrală din ultimele șase luni i-au cam îndepărtat pe nativii zodiei de misiunea lor. Nu i-a îndepărtat pe toți, ci pe cei mai puțin fermi și mai slabi în credință.

Este o perioadă bună pentru a contabiliza minusurile și plusurile și de a stabili o strategie de evoluție spirituală pentru o perioadă mai îndelungată.

Nativii să nu se mire de faptul că persoanele apropiate nu îi mai respectă, nu îi mai ascultă. Aceasta din cauză că stima de sine a Peștilor a a avut de suferit în ultimul timp.

 

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *