Frății celebre în politică. Azi Marius Rogin

Rogin_MariusÎn debutul serialului  „Care sunt masonii din politica românească?”, pesurse.ro prezintă o serie de legături ”frățești” între mai mulți politicieni din tot spectru politic românesc, semn că masoneria creează niște legături umane pe care nicio ideologie nu le poate distruge. Printre nume sonore ale politicii dâmbovițene îl regăsim pe Marius Rogin, fost deputat PDL de (Târgu) Neamț, în prezent mână dreaptă a lui Stănișoară în rândul organizației PNL București – sector 4, dar și „frate” cu acesta în cadrul Marii Loje Naționale din România, conform unor informații de presă.

Ziarul Ceahlăul scria, în momentul trecerii fostului deputat în barca PNL, de mișcarea deloc  surprinzătoare a acestuia. Făcând parte din grupul condus de Sorin Frunzăverde,  condiția de membru al masoneriei a fost una decisivă pentru negocierea făcută de Frunzăverde cu liderul liberalilor, Crin Antonescu, pentru acceptarea lui Marius Rogin în rândul PNL.

Așteptăm cu interes și celelalte episoade.

adolescenteen news

2 COMENTARII

  1. Am sperat să nu mai aud niciodată de acest nume: Faceţi o greşeală că îl aduceţi în prim-planul mass-media; Pe cine mai interesează cu ce se ocupă acest tip oportunist, slugarnic, cu inteligenţă îndoelnică; Lăsaţi-l în plata Domnului să nu mai auzim de numele lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.