HOROSCOP 27 MARTIE – 2 APRILIE

pietricica turism

Pozițiile diferitelor astre în momentul nașterii unui copil influențează în diferite moduri subtile viitorul acestuia. Astfel, unii copii devin persoane introspective, alții vor fi sangvinici sau extrovertiți. Sufletele care vin la întrupare manifestă în viața lor ”amintiri” din locurile astrale pe care le-au vizitat și în care au beneficiat de instruire spirituală.

berbecBerbec

Pe 30 martie, Luna Nouă este în Berbec. Este singura dată în anul 2014 când nativii au această oportunitate astrală. Asta oferă posibilitatea nativilor de a-și „sădi propriile semințe”. Acestea vor rodi mai târziu, dar recolta va fi bogată. Uranus în conjuncție cu Luna recomandă nativilor să fie foarte atenți la ceea ce își doresc. Chiar dacă Berbecii au intenții bune, cel mai mic gând de gelozie, răzbunare, teamă, etc. va fi amplificat de astre cu aceeași intensitate cu care le sunt amplificate dorințele benefice. Iar rezultatele vor fi amestecate. Pluto în Casa prestigiului le determină Berbecilor probleme cu un „șef al șefilor”.

taurTaur

Nativii din zodie mai au câteva momente de respiro până când începe aprilie. Chiar dacă se anunță o lună dură, evenimentele din ultima perioadă i-au mai călit. Luna Nouă din 30 martie este în Casa secretelor Taurilor. Aspecte pe care nativii le credeau îngropate încep să iasă la iveală. Aceasta ar putea să le dăuneze Taurilor dacă nu își păstrează cumpătul. Conjunctura astrală le poate amplifica Taurilor problemele pe care le au cu dantura. Astfel, dacă aceștia nu și-au tratat la timp o carie minoră pot ajunge la stomatolog cu complicații. Taurii trebuie să se adapteze noilor cerințe de evoluție spirituală care sunt  implementate pe Terra.

gemeniGemeni

Eclipsa de Lună din 15 aprilie va genera o serie de evenimente pentru nativii din Gemeni. Acești vor face apel la intuiție, la rațiune, pentru a rezolva noile probleme care le sunt puse în față de către Viață. Pentru a depăși cu bine această perioadă, nativii vor căuta soluții noi la problemele ivite. Nu vor încerca să facă apel la ceea ce au trăit până acum, ci vor trebui să-și folosească imaginația. Sfârșitul lui martie și începutul lui aprilie le aduce noi energii pe plan financiar nativilor din Gemeni. Aceștia vor lua decizii de înmulțire a banilor pe care i-au primit. Este bine să se limiteze la ceea ce au și să se bucure că lucrurile s-au decongestionat.

racRac

Luna Nouă din 30 martie le determină Racilor „mișcări” în planul carierei profesionale. Dacă unul dintre directorii firmei la care lucrează nativii este schimbat în această perioadă, aceasta poate fi de bun augur pentru Raci. Unele dintre sarcinile managerului pot fi atribuite nativilor din Rac. În acest fel, le crește importanța și prestigiul nativilor în cadrul firmei. Diplomația face parte din joc. Oricum, pe plan profesional, Racii sunt confuzi, neatenți. Dar lucrurile merg spre bine. În dragoste se recomandă prudență. Declarațiile Racilor sunt răstălmăcite de către partenerii cu care își împart viața. Mai puține vorbe, mai multe fapte

leuLeu

Nativii din Leu au așteptat mai multe zile pentru a avea susținerea necesară din partea astrelor să finalizeze contracte, proiecte, etc. Luna Nouă din 29, 30 martie le oferă această oportunitate, de a semna contracte, de a-și pune parafa pe documente importante. Tot Luna Nouă, care se află alături de Uranus, va determina nativilor unele evenimente neprevăzute. Acestea pot fi spre ajutorul Leilor sau spre enervarea lor. Depinde de cum le vor aborda și cât de detașați vor fi. Pe plan profesional, Pluto scrie regulile jocului în această perioadă pentru Lei. Dacă aceștia se află în evaluări pentru a urca pe scara ierarhică, atenție la subalterni. Unii dintre aceștia vor să pună ”bețe-n roate” nativilor care au oportunitatea de a avansa.

fecioaraFecioara

Marte le-a creat dificultăți Fecioarelor pe plan financiar încă din decembrie anul trecut. Dacă nativii se așteaptă la ceva îmbunătățiri, lucrurile nu sunt chiar așa cum par în realitate.

Luna Nouă în Casa banilor Fecioarelor se referă la banii altor oameni. Nativii zodiei pot doar să sugereze cheltuirea banilor, investirea lor. Iar comisionul pentru aceste consilieri nu va fi foarte mare. Dacă vor primi o moștenire, să nu se grăbească să cheltuiască ceva. Să mai aștepte, pentru a nu fi nevoiți să-i dea mai târziu înapoi. Dacă nativii au observat în ultimul timp că au foarte multe gânduri, de tot felul, li se recomandă să-și oprească volițional această rumoare. Este timpul pentru nativi să urmeze o școală benefică de spiritualitate.

balantaBalanța

Balanțele au un moment de respiro în planul activităților zilnice. Însă partenerul de viață va solicita mai multă atenție din partea nativilor. Acesta este un lucru bun, deoarece Balanțele sunt cam restante în ceea ce privește „micile atenții” cu care își bucurau de obicei partenerii. Pentru Balanțe ziua de 28 martie se anunță una plină de romantism.

Uranus se află în conjuncție cu Soarele și Luna Nouă. Balanțele vor face față cu greu evenimentelor neașteptate de care vor avea parte. Nu vor deține controlul în ceea ce fac, iar dacă se vor înverșuna, lucrurile se vor întoarce împotriva nativilor. Deci, fără planificare câteva zile și adaptabilitate la mediu.

scorpionScorpion

Uranus împreună cu Luna Nouă de la sfârșitul lui martie și începutul lui aprilie va readuce Scorpionii cu picioarele pe pământ. Treburile de la serviciu, intrigile în care sunt băgați Scorpionii fără voia lor amplifică stările emoționale negative ale acestora. Un avertisment pentru cei care necăjesc un Scorpion în această perioadă: înțepătura lor este mortală. Puțină cumpătare nu strică pentru nativi. Chiar dacă lucrurile tind să se învolbureze în jurul Scorpionilor, se recomandă nativilor să nu se grăbească în a le rezolva sau descâlci. Este timp pentru toate, după ce ”apele se mai limpezesc”.

Pluto se află într-un unghi dificil cu Luna Nouă. Poate apărea pe firmamentul Scorpionilor un client, o persoană care le va cere nativilor anumite detalii dificil de realizat.

sagetatorSăgetător

Săgetătorii au puțin timp pentru a se pregăti să reziste evenimentelor astrale aferente lunii aprilie. Cele două eclipse, una de lună din 15 și una de Soare din 29 aprilie (chiar dacă nu sunt vizibile din România) le amplifică ”arderea karmei”. Dacă nativii nu depun eforturi intense pentru a reintra pe Calea către Dumnezeu, vor avea parte de diferite neplăceri. Săgetătorii nu au motive de revoltă, pentru că ”ceea ce dăruiești, aceea primești”.

Marte este retrograd, iar influența sa este amplificată și de faptul că pe data de 9 aprilie se află la distanță minimă față de Pământ. Având Marte retrograd în Casa dragostei, nativii din Săgetător nu iau decizii care să-i afecteze pe plan sentimental. Doar reflectează la vechile relații, își corectează comportamentul și promit Divinității că nu vor mai repeta greșelile făcute.

capricornCapricorn

Sfârșitul lui martie aduce discuții cu părinții pentru nativii din Capricorn. Pluto în Capricorn înseamnă prudență în ceea ce privește relațiile de familie. Pluto predispune la apariția diverselor încurcături între nativi și părinții lor.

Luna Nouă le oferă puțin sprijin Capricornilor în problemele familiale. Oricum, e mai bine decât nimic. Perioada de după 15 aprilie se anunță cu schimbări de carieră pentru unii nativi. Vorba populară „un șut în fund, un pas înainte” se aplică pentru nativii care vor trece prin frământări ale carierei profesionale. În plan sentimental, se recomandă nativilor să nu se lase pradă apatiei sau plictiselii. Au suficiente resurse de a străluci pentru a-și atrage partenerul.

varsatorVărsător

Pentru Vărsători, legătura care se formează în această perioadă cu nativii din Berbec este una puternică. Aerul nativilor din Vărsător amplifică focul Berbecilor la cote înalte.

Se știe că oamenii de pe această planetă sunt interconectați prin fire invizibile între ei. Chinezii au o zicală: dacă un american strănută, înseamnă că un chinez a răcit. În același mod, eclipsa de lună de la jumătatea lui aprilie îi va afecta pe nativii zodiei.

Este o perioadă în care Vărsătorii se pot pregăti pentru noua etapă evolutivă, care este marcată de această eclipsă de lună, vizibilă doar din USA. Dacă nu vedem un lucru nu înseamnă că acesta nu există! Se cere o schimbare de mentalitate din partea nativilor.

pestiPești

Nativii din Pești, oarecum conservatori în ceea ce privește banii, vor avea surprize în plan financiar. Surprizele sunt aduse de Luna Nouă aspectată de Uranus în perioada 30 martie – 2 aprilie. Unii dintre Pești nu se vor bucura de aceste schimbări bruște pe plan financiar.

Pluto împreună cu Luna Nouă le va grăbi plata unor datorii pe care nativii le-au făcut atunci când s-au împrumutat de la prieteni sau rude. Aceștia vor cere restituirea datoriilor înainte de termenul convenit și vor dori toți banii deodată. Peștii să nu se agite. Lucrurile nu stau chiar așa de rău, chiar dacă vor întârzia câteva zile cu plata.

Mercur va fi în Pești la începutul lui aprilie. Zâmbiți! E de bine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.