Tim Roth, vedeta serialului Psihologia minciunii, a fost la Piatra Neamț

Lie To Me
Lie To Me

Miercuri noapte, Pro TV a încheiat difuzarea celui de-al doilea sezon al serialului Psihologia minciunii, unul dintre cele mai spectaculoase din ultima vreme. Potrivit programului, joi ar urma să înceapă seria a treia și ultima. Întreaga acțiune se dezvoltă în jurul lui Carl Lightman, un expert în citirea expresiilor faciale și înțelegerea limbajului non-verbal, interpretat de actorul de origine britanică Tim Roth (n. 1961, Londra). În contrapondere, dialogurile strânse aproape te țin sub presiune și arată cum pot fi recunoscute minciunile și motivele din spatele lor. Împreună cu echipa sa, Lightman colaborează cu FBI și poliția, furnizând episod după episod un veritabil ghid pentru detectarea minciunilor și înșelătoriilor. În ciuda orei târzii (după 23:00, de luni până joi) și a neinspiratei traduceri a titlului (Lie to Me e mai aproape de constatarea-verdict Mă minți), serialul a adunat deja un public fidel și comentatori pasionați.

Mai puțin știut este că Tim Roth a fost la Piatra Neamț, în ianuarie 2006, cu

Youth Without Youth movie image Francis Ford Coppola and Tim Roth
Tinerete fără tinerețe –  Francis Ford Coppola și Tim Roth

ocazia filmărilor realizate de celebtrul cineast italo-american Francis Ford Coppola la Tinerețe fără tinerețe, adaptare după nuvela omonimă scrisă de Mircea Eliade. Actorul nominalizat la Oscar pentru rolul secundar din Rob Roy, cunoscut și pentru rolurile din

, Pulp Fiction sau Planeta maimuțelor, l-a interpretat pe profesorul Dominic Matei, personajul principal. A fost o prezență discretă, mulți chiar neeștiind că au în față pe una dintre marile vedete ale filmului mondial.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *