Club de vacanță, la Biblioteca Județeană “G. T. Kirileanu”

Biblioteca Județeană “G. T. Kirileanu” Neamț revine în atenția tinerilor utilizatori ai serviciilor sale, cu un program special de recreere și divertisment, organizat sub forma unui “Club de vacanță”. Programul clubului are o structură săptămânală, care se repetă pe parcursul a două săptămâni (în intervalele 14 – 18 iulie și 21 – 25 iulie 2014), pentru a oferi cât mai multor copii posibilitatea de   a-și petrece timpul liber într-un mod agreabil și util.

Activitățile clubului se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani și se desfășoară zilnic, de luni până vineri, de la ora 9.00 la ora 13.00, incluzând tematici diverse: Educație rutieră, Educație pentru sănătate – Stil de viață sănătos, Prevenirea consumului de droguri, Club de limba engleză, Uniunea Europeană pe înțelesul copiilor, Bunele maniere pentru copii, Călătorie în lumea cărților, Jocuri educative și distractive.

Sunt disponibile 20 de locuri/săptămână. Înscrierile se fac la Secția de carte pentru copii & Ludotecă „Ion Creangă” a Bibliotecii Județene Neamț, în perioada 9 – 11 iulie 2014, în intervalul orar 9.00 – 17.00.

Organizatorii activităților acestui proiect sunt Centrul de Informare Comunitară, Filiala de carte străină și Secția de carte pentru copii & Ludotecă „Ion Creangă”, din cadrul Bibliotecii Județene, având ca parteneri instituții publice, dar și profesori voluntari. Astfel, Clubul de limbă engleză pentru copii va fi coordonat de prof. Violeta Vișan, celelalte activități urmând a se desfășura, pe de o parte, cu sprijinul unora dintre partenerii tradiționali ai bibliotecii (Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț, Direcția de Sănătate Publică Neamț, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Bacău, Agenția Națională Antidrog – CEPECA Neamț și Clubul „Kaminari” Ceahlăul – Paul Pintilie) și cu cel al voluntarilor care vor asigura buna desfășurare a evenimentelor din structura clubului de vacanță, pe de altă parte.

Descarcă programul clubului: Club de vacanta 2014 Programare activitati

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.