Ursărescu la Partidul Liberal Reformator . Stire actualizată

pietricica turism

dorinel ursarescuUn portal național de știri interesat de tot ce mișcă în jurul și în Partidul Na’ional Liberal a dat ca aproape sigură înregimentarea  fostul președinte al PNL Neamț care s-ar fi  înrolt în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu. Potrivit unor surse invocate în știre, deputatul romașcan ar fi participat luni dimineață la o ședință a PLR.  Ursărescu nu a confirmat transferul. Ion Asaftei, actualul președinte interimar al liberal-reformatorilor în Neamț, a declarat că are cunoștință despre această achiziție politică dar a refuzat să facă vreun comentariu, precizând că este ocupat până peste cap cu chestiunile organizatorice.

Update:  Noul grup parlamentar PC- PLR s-a constituit cu ajtorul mai multor deputați PNL printre care și Dorinel Ursărescu. Faptul este consemnat în urma unei declarații a lui Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților care a dat citire celor 20 de membrii ai noului grup parlamentar: Daniel Chitoiu, Ion Cupa, Mihai Stanisoara, Viorel Palasca, Andrei Gerea, Radu Stroe, Nicolae Alexandri, Gratiela Gavrilescu, Nicu Marcu, Sorin Teju, Gheorghe Mirel Talos, Ion Pargaru, Ovidiu Silaghi, Octavian Bot, Virgil Guran, Dorinel  Ursarescu, Paul Dumbravanu, Florica Calota, Steluta Cataniciu si Constantin Galan.

În felul acesta ceea ce spunea deja de mult timp Mesagerul de Neamț în legătură cu trecerea fostului șef al PNL la partidul lui Tăricean s-a confirmat în totalitate. Acum rămâne să vedem în ce măsură se vor învolbura apele în Ursărescu și Asaftei, actualul interimar de la PLR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.