Licitație importantă anulată la Consiliul Județean

emilia-arcan1Procedura pentru atribuirea operării depozitului de deșeuri de la Girov a fost anulată

Comisia de evaluare pentru atribuirea contractului “Delegarea operării depozitului de deșeuri nepericuloase Girov, județul Neamț, România”, luând în considerare procesele-verbale de evaluare și însușindu-și punctul de vedere al expertului tehnic cooptat, a hotărât anularea procedurii. Decizia a fost luată în urma analizelor, a solicitărilor suplimentare de informații din partea ofertanților și în urma clarificărilor primite.

Hotărârea a fost comunicată tuturor participanților.

Comisia de licitație este formată prin Dispoziția nr. 256 din 27.08.2014 a președintelui Consiliului Județean, cu reprezentanți din aparatul de specialitate, cât și cu experți cooptați din cadrul asistenței tehnice pentru proiectul major “Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Neamț”.

Emilia Arcan, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, declară că anularea procedurii are consecințe majore, însă speră ca aceasta să fie reluată și finalizată în cel mai scurt timp posibil. “Această situație prelungește foarte mult procesul de atribuire a contractului de operare a depozitului de deșeuri nepericuloase de la Girov, cu consecințe majore pentru bugetul anului 2015, care va fi grevat de cheltuieli cu paza și conservarea bunurilor realizate în cadrul acestui proiect. Ne dorim ca procedura să fie reluată și finalizată în cel mai surt timp”, a declarat Emilia Arcan.

Licitația pentru atribuirea contractului de operare a depozitului de deșeuri nepericuloase de la Girov a fost publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice – SEAP, anunțul de concesionare cu numărul 2536 din 02.08.2014. La licitație s-au înscris patru firme și asocieri de firme:  Tahal România SRL, Iridex Group Import Export SRL, Asocierea A.S.A. Servicii Ecologice SRL și Compania Romprest Service SA, precum și asocierea Eco Sud SA și High Sorting SRL.

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.