Fetiță de un an și jumătate, incendiată de fratele de 4 ani

copil arsO fetiță de un an și jumătate din Doljești este în stare critică, după ce frățiorul ei de 4 ani s-a jucat cu chibriturile și a dat foc saltelei de pe patul pe care se afla. Incendiul a izbucnit în această seară, iar fumul a fost văzut de un vecin, care a intrat în încăperea în care se aflau copiii. Băiețelul a fost scos afară teafăr și nevătămat, dar fetița avea arsuri profunde pe tot corpul.

„Echpajul SMURD a solicitat o ambulanță cu medic, care a preluat fetița și a dus-o la spital. Avea arsuri de gradul III pe toată suprafața corpului”, a declarat sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

„Mama copiilor era acasă, într-o bucătărioară, făcea mâncare, dar are niște probleme psihice și nu prea judecă bine”, ne-a declarat Gheorghe Adochiței, șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Doljești. „Incendiul n-a fost de amploare, a ars doar salteaua, dar dacă fetița era pe pat, bineînțeles că a fost în mijlocul focului. E o familie tare amărâtă, numai necazul ăsta nu mai trebuia să vină”.

Cristina Mircea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.