Atac cerebral în ședința Consiliului Local

Consilierul local Mișu Câmpeanu, ales din partea PNT-CD,  a suferit un atac cerebral chiar înainte de începerea ședinței legislativului târgnemțean de vineri, 27 februarie. DSCN4950 Nimic nu anunța ce se va întâmpla peste câteva minute. Acesta s-a simțit brusc foarte rău pe holul instituției și a fost dus de city-managerul Vasile Apopii la cabinetul medical din incinta primăriei, la dr. Nicoleta Gârbea. Medicul a solicitat de urgență ambulanța bănuind un atac cerebral. El a fost transportat la spitalul orașului, unde medicii au considerat că trebuie transportat de urgență la Spitalul Județean Piatra-Neamț. În acest moment este internat la terapie intensivă. Atât colegii din legislatic, cât și primarul și city-managerul și-au exprimat regretul despre nefericitul incident.

”Regretăm incidentul cu domnul Mișu. Sperăm să nu fie grav și să fie bine cu dânsul. Chiar nu știu ce s-a întâmplat, de ce i-a fost rău. Îi doresc multă sănătate”, a transmis primarul Daniel Harpa.

Miși Câmpeanu este la al doilea mandat în Consiliul Local. Este născut în 1957 , are un băiat student la Conservator și este artist local, conducând formația de muzică Cardinal.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *