Consiliul Județean Neamț schimbă strategia de promovare turistică

pietricica turism

IacobanConstantin Iacoban, președintele Consiliului Județean Neamț a explicat că degeaba se cheltuiesc sume importante de bani pe promovare la niște târguri unde județul s-a prezentat constant până acum, dar n-a obținut niciun rezultat pozitiv în sensul creșterii numărului de turiști sau a înnoptărilor prin frumusețile Neamțului. De aceea a propus o ”țintă” mai apropiată și cu șanse mai mari de succes. Un prim pas în aplicarea acestei stategii va fi participarea la cel mai mare eveniment de profil de peste Prut, expoziția ”Tourism. Leisure. Hotels” 2015, organizat la Chișinău de Centrul Moldexpo.

Este prima dată când participăm la acest târg de turism de la Chișinău, care va avea loc în aprilie, înainte de Paști. Eu consider că este bine să ne prezentăm oferta turistică în fața celor care sunt mai aproape de noi, că sunt mai multe șanse ca ei chiar să vină să ne viziteze, decât să mergem pe la târguri prin Anglia sau Germania, că de acolo ne vin mai greu turiști. Pănâ să ajungă cei de acolo, frații noștri de peste Prut sunt mai aproape”, a spus Constantin Iacoban.

Președintele Iacoban a menționat și faptul că, la nivelul instituției pe care o conduce, anul acesta se va avea în vedere întărirea relațiilor cu orașele și raioanele înfrățite cu județul Neamț: ”E o chestiune și sentimentală, dacă vreți, dar, mai ales, prin aceasta, venim în întâmpinarea oamenilor din Orhei și din celelalte orașe înfrățite cu județul Neamț și cu celelalte unități-administrativ teritoriale din județul nostru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.