PNL Neamț atârnă spre PDL

pietricica turism

 UnknownDacă la nivel național se poate vorbi, cel puțin pe acte, de structuri funcționale ale noului PNL, în țară încă este mult de lucru. Stabilirea celor din teritoriu se face în funcție de o serie de parametri dați de rezultatele obținute la alegerile anterioare. În final, de la comună până la județ, se renunță la structurile paritare, majoritățile fiind determinate de calcule, dar nu după aceleași reguli și fără a ține cont la comune, municipii și orașe de „sursa” (PNL sau PDL) spre care care a înclinat județul.

Secțiunea PDL din PNL Neamț a ținut joi după-amiază o ședință a Biroului Politic Județean, semn că acesta funcționează cu toate că lumea credea că nu mai există. S-a decis componența corpului politic de foști membri ai PDL care vor face parte din viitorul Comitet Executiv Județean al PNL. Ei sunt în număr de 14 (plus 2 membri supleanți), în timp ce vechiul PNL va desemna 13. Cei doi copreședinți cunoscuți – Mugur Cozmanciuc și Alexandru Drăgan – rămân pe poziții. Termen limită pentru constituirea comitetului: 28 februarie.

Blocul de pedeliști majoritari în viitorul comitet executiv cuprinde responsabili de colegii, președinți de organizații locale mari, președintele, vicepreședinți, secretarul general, încât este surprinzător că 14 locuri au fost suficiente.    

Sâmbătă, cei doi copreședinți vor stabili un calendar comun de lucru la nivelul județului, pentru a încheia etapa de definitivare a conducerilor politice de la comune, orașe și municipii până pe 31 martie. (V. COSMA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.