Girov: Atac mafiot la primarul Sarion

sarion-florinel-225x300

După o ședință de consiliu local, prelungită cu un chef la un local din comună, primarul de Girov, Florinel Sarion, a fost vineri seara, târziu, protagonistul unei scene neobișnuite, demne de un film mafiot prost, chiar și pentru patimile politice rurale. Polițiștilor le-a spus că s-a trezit cu doi indivizi costumați în negru, care i-au transmis diverse „mesaje” din partea fostului primar Vasile Olaru.

Mașina mea era parcată în fața Pensiunii Ana”, ne-a declarat Florinel Sarion. „Nu mai știu dacă n-am încuiat-o, probabil că n-am apăsat cum trebuie pe telecomandă, oricum urme de forțare nu are. Mașina era cam murdară, era și întuneric, n-am văzut nimic suspect, dar după ce-am pornit, au auzit o voce din spate care mi-a spus să merg înainte spre Căciulești. Bineînțeles că m-am speriat, m-am uitat în oglindă , dar aveau ciorapi pe față și n-am avut cum să-i recunosc. La Căciulești au coborât în zona aia unde nu sunt case, după ce mi-au spus că-i transmit lui Guriuc să-l lase pe Olaru în pace. Au și dispărut imediat. Cred că de la procesul cu canalizarea mi se trage, pentru că a fost termen pe 19 februarie și expertul de la DNA s-a întâlnit cu Guriuc care i-a spus ce și pe unde să mai verifice. Pe de altă parte, când eram la Pensiunea Ana, cineva a ieșit afară pe la ora 18 și mi-a spus că Olaru era, undeva, la colțul clădirii. Sunt metode din astea de a băga frica în oameni. Primul gând a fost să sun acasă, să văd dacă este totul în regulă. Eu cred că erau și înarmați că doar n-ar fi venit cu mâna goală. Dacă nu făceam ce-au spus ei mă întreb ce s-ar fi putut întâmpla”.

Vasile-Olaru.Cel arătat cu degetul spune, însă, că s-a săturat de tot balamucul care durează de 3 ani. „Am auzit și eu ceva dimineață, când am fost la Peco să pun niște motorină”, ne-a declarat Vasile Olaru. „Mi-a spus șeful de stație că a venit poliția și a ridicat imaginile de pe camerele de luat vederi. Vizavi e Motelul Ana și acolo or fi băut, dar treaba lor ce-or fi făcut și cu cine s-au încăierat. Pe mine chiar nu mă mai interesează primăria și nici persoanele care au ajuns acum să conducă. Eu n-am un bănuț datorie la taxe și impozite locale, ei au miliarde, sunt incompatibili, fac afaceri prin tot felul de societăți, dar pe ei nu-i vede nimeni și tot pe mine dau vina. Nu știu ce să mai facă împotriva mea. Așa m-am săturat de scandal și panaramă, că-mi vine să vând tot și să plec”.

În ce măsură reclamația primarului se va confirma, este de urmărit, mai ales că la Girov orice este posibil. 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *