Horoscop 26 februarie – 4 martie

pietricica turism

„În stare de veghe, corpul astral al omului funcționează în interiorul corpului său fizic. În timpul somnului, corpul astral este atras de spirit afară din corpul pământesc, pe care îl lasă în pat, împreună cu corpul eteric. Corpul astral apare lucizilor, somnambulilor, hipnoticilor ca o masă cețoasă, oscilând și, în cazul în care omul nu este prea avansat spiritualicește, neputincios în a se depărta de trupul de care ține.

Dacă, însă, o persoană este de o înălțime mai mare de cugetare, este animată de

sentimente frumoase, nobile, atunci corpul astral e capabil să se întindă, legat

printr-un cordon fluidic de materie astrală, imperceptibil de subțire.

Puterile lui în acest caz sunt mai mari, facultățile mai înalte, înțelegerea mai deplină, iar deplasarea de la un loc la altul se face cu repeziciunea gândului” – Prof. Scarlat Demetrescu (n. 26 iulie 1872, București; d. 11 octombrie 1945)

Berbec

Jupiter amplifică zona plăcerilor personale ale nativilor, răscolește iubirile, stimulează hobby-urile și talentele celor din zodie. Uranus se află în Berbec, stimulând originalitatea și amplificând magnetismul mental.

Până în 2 martie, planeta Marte traversează constelația Berbecului, trimițând energie și întărind tenacitatea nativilor.

Saturn îi trimite pe Berbeci la plimbare, la modul propriu. Este o perioadă optimă pentru turism, întâlniri cu străinii, politică și discuții despre religie.

Nativii sunt atrași de tot ceea ce deschide mintea, lărgește orizontul cunoașterii și îi poate propulsa într-o poziție superioară celei de până acum.

Soarele revigorează starea de sănătate mentală a nativilor pe 2 și 3 martie, îndepărtând o serie de atitudini, vicii ascunse ale acestora.

Atenție la secrete.

Taur

Uranus și Pluto oferă sprijin nativilor, pentru ca aceștia să-și rezolve o serie de probleme pe care le-au evitat până acum. Balastul emoțional, informațional, pe care nativii îl utilizau până acum, pentru a-și menține echilibrul, nu mai este necesar. El trebuie aruncat și înlocuit cu alt tip de catalizator, care oferă echilibru.

Pentru cei mai mulți dintre nativi se va schimba mediul în care acționează: de aici și necesitatea de a afla ceea ce îi va menține pe linia de plutire.

Saturn și Neptun se află în opoziție. Fidelitatea conjugală a nativilor este pusă la încercare de lupta dintre aceste două planete.

Jupiter și Uranus oferă câteva zile minunate nativilor la începutul lui martie.

Gemeni

Jupiter se află în Casa comunicațiilor Gemenilor. Acest aspect îi ajută pe nativi să afle căi de comunicare cu cei din orașul lor, cu conducătorii zonei, dar și cu vecinii din cartier.

Saturn „predă” lecții de atitudine civică nativilor din Gemeni. Unele din metodele de predare ale lui Saturn se pot dovedi destul de dure, dacă nativii nu fac dovada că au înțeles corect faptul că avantajele de grup primează în fața „socotelilor” personale.

Începutul lui martie nu este o perioadă prielnică realizării tranzacțiilor pe internet sau luării de decizii în contextul unor videoconferințe.

Marte favorizează lucrul în echipă pe 2 și 3 martie, oferind suficientă energie pentru ca proiectele să finalizate înainte de termen.

Rac

Marte traversează Casa succesului nativilor din Rac. De asemenea, planeta războiului îi impulsionează pe nativi să urce pe scara socială, să depună eforturi pentru a avansa la serviciu.

26 martie o zi bună pentru o aventură amoroasă. De o zi!

Avantaje aduc planetele Venus și Uranus, care contracarează din influențele negative ale lui Pluton.

Începutul lui martie este excelent pentru acei dintre nativi care au afacerea proprie sau care sunt implicați într-un cult religios. Aceștia vor reuși să încheie afaceri, să atragă noi adepți, să-și consolideze poziția în organizația în care activează.

Racii pot călători în această perioadă cu partenerii lor de viață, cu prietenii lor, la distanțe mari, indiferent de motiv: turism, afaceri sau educație.

Leu

Sfârșitul lui februarie oferă o scurtă vacanță nativilor din Leu. Astrele nu prezintă variabilități majore, iar Leii aleg să lenevească dacă nu sunt stimulați în vreun fel.

Uranus și Pluto transformă începutul lunii martie într-un loc temporal al frământărilor. Chiar dacă este timpul mărțișoarelor, nativii vor fi cu gândurile împrăștiate sau vor avea greutăți în a se concentra.

Venus și Uranus lucrează împreună, pentru a-i ajuta pe nativi să deprindă arta diplomației. Din păcate, influența acestor două planete nu este de lungă durată, astfel încât Leii trebuie să conspecteze și singuri.

Soarele și Pluton oferă câteva ocazii nativilor de a-și înmulți banii prin investiții bine plasate. Zilele de 3 și 4 martie sunt în regulă pentru speculații financiare.

Fecioară

Jupiter clarifică multe dintre aspectele financiare ale nativilor din Fecioară. Aceste aspecte se referă la taxe, impozite neplătite sau care au fost greșit calculate de autorități.

Marte influențează în mod direct persoanele care locuiesc împreună cu nativii din Fecioară. Colegii de cameră sunt cei mai vulnerabili la impulsurile războinice pe care le trimite planeta Marte.

Mercur revine în forță, aducând, pe 2 și 3 martie, ocazii de câștig pentru nativii zodiei. Acest câștig poate apărea în contextul participării la profit a Fecioarelor care au investit în dividende, în acțiuni sau în firma unui prieten.

Un echilibru yin-yang se prefigurează pentru nativi în zilele de 2-3 martie. Această armonie este susținută și de prezența Soarelui și a planetelor Pluton, Jupiter și Uranus.

Balanță

Din 27 februarie până prin 2 martie, traseul planetei Mercur se intersectează într-un unghi pozitiv cu rezultanta influențelor lui Jupiter și Uranus. Jupiter influențează Casa relațiilor sociale a nativilor din Balanță, iar Uranus intră în Casa parteneriatelor.

Orice nou parteneriat realizat în această perioadă de nativi aduce cu sine și o mulțime de rivalități, de gelozii din partea cunoscuților Balanțelor.

Fie că este vorba despre viața privată sau despre aceea socială, înțelegerile pe care le realizează nativii în aceste zile vor trebui să treacă testul concurenței.

Sorele și Pluton oferă posibilități nativilor de a-și îmbunătăți relațiile cu colegii la locul de muncă, pe 3 și 4 martie. Pluton se află în Casa domiciliului în aceste zile.

Scorpion

Perioada aceasta este deosebit de productivă pentru nativii zodiei. Chiar dacă există interferențe, blocaje, Scorpionii înaintează. Pentru unii dintre ei, este posibil ca finalitatea a ceea ce fac să se fi estompat, să se fi pierdut pe traseu. Aceasta este doar o iluzie datorată oboselii.

Saturn influențează în mod direct salariul, averea nativilor. Neptun oferă spațiu pentru vacanțe exotice, pentru achiziții surpriză care își vor dovedi adevărata valoare peste mai mulți ani.

Începutul lunii martie este profitabil pentru nativii care lucrează în comerț sau în relații publice. Scorpionii reușesc să convingă pe oricine, indiferent de poziția de pe care tratează.

Starea de sănătate a nativilor care trăiesc vârsta senectuții se poate degrada ușor la început de primăvară.

 Săgetător

Saturn predă câteva lecții de maximă necesitate nativilor din Săgetător la începutul lunii martie. Acestea se referă la modul în care nativii trebuie să se prezinte în fața celorlalți, în fața lumii.

Marte traversează Casa fericirii nativilor pe 2-3 martie. Aceștia vor primi vești care îi încântă, vor avea surprize din partea persoanelor dragi, dar și din partea unor oameni de la care așteptau recunoaștere. Iar un mărțișor de la aceștia echivalează pentru Săgetători în aceste zile, cu obținerea unui premiu deosebit.

Venus amplifică narcisismul nativilor la începutul lui martie. De aici, Săgetătorii pot avea excese de egoism. Atenție! Începe luna mărțișorului, a bucuriei primăverii, a dăruirii.

Capricorn

Saturn și Neptun se află într-o luptă pentru supremație asupra nativilor din Capricorn. Saturn predă lecții de spiritualitate, de paranormal, dar și de stăpânire a emoțiilor nativilor zodiei.

Neptun amplifică intuiția, imaginația și pe alocuri idealismul nativilor. Dacă se aranjează toate aceste elemente într-un tablou, poate ieși orice: de la un inițiat benefic la un afacerist feroce care posedă talentele specifice unui mentalist.

Jupiter oferă încredere, intimitate și fidelitate partenerilor Capricornilor. Fricile nativilor trebuie ținute în frâu, pentru a nu răni sentimentele partenerilor de viață.

Marte și Saturn stimulează inteligența și forța fizică a nativilor prin 2 și 3 martie. Acțiunile acestora se pot îndrepta către acele zone pe care ei le-au evitat până acum datorită faptului că simțeau inferiori.

Vărsător

Pluton oferă, contrar părerilor generale, un echilibru mental nativilor zodiei la începutul lunii martie.

Nativii vor simți mai multă încredere în ei, vor fi mai siguri pe deciziile pe care le iau acum și își vor urmări obiectivele cu mai multă claritate decât până acum.

Neptun aduce câteva idei novatoare în ceea ce privește averea, bunurile nativilor. Nu se recomandă speculații sau vânzarea la licitație, mai ales a obiectelor vechi. Nativii se pot orienta către investiții minime pentru conservarea unor obiecte de valoare moștenite sau care au fost primite cadou.

Nativii care lucrează în domeniul tehnologiei sau în IT au de partea lor surprizele plăcute oferite de Neptun.

Vărsătorii pot face inovații, invenții care vor fi recunoscute și aplicate în practică.

Pești

Începutul lunii martie este benefic pentru nativii zodiei atât pe plan profesional, cât și pe plan financiar.

Peștii vor înconjurați cu dragoste de prietenii lor, dar și de rudele apropiate.

Saturn se ocupă cu aspirațiile profesionale ale Peștilor, dar și cu acele dorințe intime de transformare interioară. Aici, unii dintre nativi vor avea parte de câteva lecții usturătoare în ceea ce privește ordonarea ierarhiei priorităților.

Mercur se aliniază cu Jupiter și Uranus oferind suport, susținere spiritualității Peștilor. De asemenea, va fi susținută și starea de sănătate mentală.

Birocrații zodiei vor fi aproape de faliment dacă nu vor renunța la vechile lor concepții.

Stima de sine a nativilor este în scădere. Această stare nu trebuie lăsată să se dezvolte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.