Senatorul Chelaru – părăsit de colegi

pietricica turism

ChelaruIoan Chelaru, senator ales în colegiul 2 Neamț, a ajuns într-o situație deloc de invidiat: să fie singurul care, după alegerile din 2012, mai poate reprezenta în mod real alegătorii din zona Roman. Sloganul său de campanie – ”Acasă pentru fiecare” – pare să nu fi fost de bun augur pentru colegii săi care au ieșit câștigători la urne.

Senatorul Leonard Cadăr are grave probleme de sănătate, după accidentul suferit și este internat la Floreasca.

Deputatul Dorinel Ursărescu nu se simte nici el foarte bine, având pe cap un proces în care e implicat (alături) de Marius Crăciun, într-un scandal care nu dă semne că s-ar sfârși favorabil deputatului. Și-a întrerupt legăturile, și așa fragile, cu alegătorii din colegiu.

Vedeta ultimelor zile, deputatul ales pe colegiul 4 deputați, Elena Udrea, așteaptă în acest moment decizia judecătorilor ca să vadă cum și unde i se poate aplica sloganul dlui Chelaru.

Dacă mai adăugăm, la toate acestea, recenta condamnare a lui Sorin Ovidiu Vântu, putem spune că singura persoană care a rezistat, de mulți ani, în zona Romanului și în funcții importante la nivel național, este actualul membru al comisiei pentru revizuirea Constituției, senatorul Ioan Chelaru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.