Comandament UNPR înainte de alegerile din Neamț

pietricica turism

gh emacuÎn condițiile în care Gabriel Oprea a rămas la comanda Guvernului și se vorbește tot mai mult că vor fi organizate alegeri pentru președinția Consiliului Județean Neamț, vineri, 13 februarie, o delegație UNPR condusă de cel care răspunde, pe linie de partid, de filiala de la Neamț va fi prezentă în județ.

Generalul Gheorghe Emacu va fi însoțit, cel mai probabil, de mai mulți demnitari cu funcții în guvern, la nivel de secretari de stat. Chiar dacă nu se spune în mod direct nimic, vizita poate să decidă dacă UNPR va fi cel care pune candidatul pentru Consiliul Județean, în condițiile organizării de alegeri.

La nivel de surse, generalul Gabriel Oprea s-ar fi exprimat foarte clar cu privire la județul Neamț, pe care nu e dispus să-l cedeze. Iar Victor Ponta, la rându-i, n-ar fi dispus să se certe cu generalul. Dacă lucrurile stau așa, cel mai probabil Constantin Iacoban va fi candidatul cu cele mai mari șanse și cu cea mai mare susținere. Asta în condițiile în care vom mai avea ce vorbi despre un PSD unit și o coaliție unită de guvernare.

Vizita se va încheia cu o conferință de presă vineri, la ora 16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.