Horoscop 12-18 martie

Un avertisment este necesar pentru cei care se apropie de Astrologie. Această știință spirituală este foarte riguroasă, precisă, împletind calculul matematic cu intuiția; ea cere o conduită morală de înaltă ținută, pentru că trebuie să ai o motivație corectă atunci când te apropii de această știință. Responsabilitatea unui astrolog este uriașă, deoarece, analizând un horoscop al unei persoane, el face un fel de chirurgie a sufletului și îl poate afecta grav pe acel om prin cea mai mică greșeală.

Berbec

Berbecii trebuie să manifeste vigilență, tact și, dacă situația o cere, să fie necruțători cu cei care le bruiază proiectele benefice.

Prin 14-15 martie, dată fiind conjunctura astrală negativă dintre Pluton și Uranus, un client important, un VIP sau un superior va (vor) încerca să frâneze unele proiecte ale nativilor zodiei.

Berbecii trebuie să materializeze lucrările importante, să nu le lase nefinalizate sau amânate pe termen nedefinit. În unele cazuri, lupta de a avea ceea ce merită se poate dovedi inutilă în final, dacă rezultatele se evaluează doar în indici pământeni.

Chiar dacă este implicată Primăria, iar șansele de izbândă sunt mici, lupta în sine va aduce beneficii nativilor curajoși.

Taur

Nativii din zodia Taurului trebuie să-și acorde timp pentru a medita înainte unei acțiuni. Metoda logică, cu care au fost obișnuiți până acum, trebuie lăsată o perioadă. Este important pentru Tauri să permită inspirației divine să le călăuzească pașii.

Unii dintre nativi, care încă nu au înțeles faptul că a obține rezultate încălcând Liberul Arbitru al altora nu e în regulă, se vor confrunta cu răsplățile binemeritate pentru aceste greșeli făptuite.

Dacă Taurii au programate călătorii în această perioadă, se recomandă prudență maximă.

Nativii se confruntă cu o criză de personalitate. Astfel, încrederea în forțele proprii și în Dreptatea Divină constituie modalitatea de a depăși acest moment neplăcut.

Gemeni

Grijile Gemenilor legate de locuință sunt nejustificate o perioadă mai lungă de timp. Prezența lui Jupiter în Casa domiciliului Gemenilor „calmează” multe dintre tensiunile avute de nativi pe tema locuinței proprii.

Se recomandă prudență atunci când nativii zodiei doresc să facă orice confidențe, chiar și acelor persoane pe care le consideră foarte apropiate.

Unele dintre deciziile pe care nativii le-au luat cu aproximativ 2 săptămâni în urmă, precum și unele dintre acțiunile realizate tot atunci, îi aruncă pe Gemeni în lumina reflectoarelor. Unii dintre Gemeni se vor bucura de această nouă stare, dar alții preferă să rămână în anonimat. Atenția nativilor trebuie îndreptată către partenerul de viață.

Rac

Mercur creează oportunități pentru nativii zodiei în domeniul comunicării și a imaginii publice. Munca pe care au depus-o până acum Racii trebuie promovată, făcută cunoscută atât celor din firmă cât și tuturor persoanelor interesate. Modestia înseamnă să-ți asumi meritele care ți se cuvin, nici mai mult, nici mai puțin.

Nativii care își câștigă veniturile în funcție de numărul de contracte încheiate au o perioadă foarte bună acum.

Ei nu trebuie să se gândească la odihnă sau la timpul de lucru. Oricât de târziu vor fi chemați la o întâlnire, ei nu trebuie să refuze.

În dragoste, nativii din Rac au parte de dragostea și căldura partenerului.

Leu

Pluton transmite nativilor din Leu energii pozitive, care le oferă siguranță și stabilitate.

Mercur aduce câteva neclarități pe plan financiar. Nativii trebuie să fie atenți la ceea ce vorbesc, discută cu alte persoane, chiar dacă acestea sunt de încredere. Un singur cuvânt răstălmăcit poate provoca mari pierderi de bani pentru Lei.

Starea de sănătate a nativilor este în limitele superioare. Energia de care beneficiază nativii în aceste zile trebuie utilizată pentru atingerea scopurilor, a obiectivelor pe termen lung.

Dacă acest ajutor oferit de astre este risipit pe activități promiscue, nativii se vor recupera cu greu.

În dragoste, Leii sunt devoratori de iubire.

Fecioară

Fecioarele care sunt atrase de antreprenoriat își pot dezvolta acum afacerea la care visează de mai mult timp.

În această perioadă, businessman-ii zodiei se vor întâlni cu partenerul de afaceri pe care îl așteaptă de mai mult timp.

Din 17 martie, Venus își începe periplul prin zodia Taurului. Această conjunctură astrologică determină o serie de evenimente pe plan amoros, pe planul dragostei și al romantismului Fecioarelor.

Până în 10 aprilie, starea de euforie ce îi va cuprinde pe nativi se datorează acestui aspect al lui Venus în Taur.

Rigurozitatea în muncă a nativilor va fi lăsată pe plan secund, pentru ca Fecioarele să-și poată asculta inima.

Balanță

Dinamica activităților din viața nativilor din Balanță înregistrează o mișcare sinusoidală. Altfel spus, punctele de minim și de maxim din viața nativilor nu trebuie interpretate ca eșecuri sau succese. Doar că Saturn și Venus vin cu o serie de lecții importante pentru Balanțe. Iar rapiditatea cu care aceste teste se desfășoară lasă impresia oamenilor că se petrece ceva ciudat, nepotrivit, chiar malefic.

Nu este vorba despre așa ceva, doar că Viața îi pregătește pe nativii zodiei pentru timpurile care vor veni.

Venus aduce și oportunități de avansare în carieră pentru Balanțe. Nativii nu trebuie să facă însă compromisuri pentru a accede în ierarhia superioară la locul de muncă.

Scorpion

Veniturile nativilor din Scorpion ating un maxim în această lună. Gestionarea corectă a acestor bani le va oferi posibilități multiple în viitor, de a câștiga și mai mult.

Astrele creează o legătură necesară și pozitivă între proiectele pe care le derulează nativii și reputația lor. În unele cazuri, Scorpionii nu sunt foarte apreciați, dar rezultatele obținute la locul de muncă le vor atrage stima și invidia colegilor.

Pe 15 martie, guvernatorul zodiei – Pluton – va fi într-un unghi negativ cu Uranus. Nu se recomandă semnarea de contracte în această zi.

Dacă nativii sunt încolțiți, amenințați, prezența lui Pluton le oferă avantajul forței în rezolvarea conflictului.

Săgetător

Venus, Uranus și Marte veghează asupra vieții sociale a nativilor din Săgetător. Recepțiile, diferite evenimente sociale sunt locuri unde nativii trebuie să meargă, pentru a-și descoperi noii parteneri de afaceri, dar și pentru a pune bazele unor proiecte care vor ajuta oamenii.

În această perioadă, grija față de alții, altruismul sunt obiective principale în viața Săgetătorilor. Aceștia trebuie să se înconjoare de fapte bune, pentru a putea merge mai departe, pentru ca destinul să le poată oferi un viitor.

Starea de sănătate a nativilor îi poate trăda în aceste zile. Este doar astenia de primăvară. Sucurile de fructe, plimbările lungi și relaxarea îi vor ajuta pe nativi să depășească acest moment.

Capricorn

Saturn, guvernatorul zodiei, își începe mișcarea retrogradă din 13 martie. Acest aspect va dura până prin 4 august 2015. Având în vedere această situație, se recomandă nativilor să se concentreze asupra proiectelor începute.

Toate acțiunile Capricornilor, care au fost deja începute, vor solicita mai multă energie decât până acum, pentru a fi finalizate.

În ceea ce privește dragostea, Venus se va muta într-un semn de pământ – Taurul, începând cu 17 martie. Menționăm și faptul că, din 30 martie, planeta Marte va traversa constelația Taurului. Altfel spus, ambele planete vor anima viața socială a nativilor la superlativ și îi vor îndemna către plăcerile carnale rafinate, ca o recompensă pentru rezultatele obținute.

Vărsător

Soarele este astrul care influențează în mod benefic ascensiunea nativilor din Vărsător în această perioadă.

Mercur și Marte oferă, împreună, o serie de evenimente pentru nativii zodiei. Aceste evenimente se referă la ascensiunea pe scara socială, la aventuri de o noapte în afara relației, dar și câștigarea unor bani într-un mod aproximativ legal.

Toate acestea fac parte dintr-un plan care îi va supune pe Vărsători la probele cinstei, onoarei și onestității.

Datorită combinației planetare exclusiv pozitive din aceste zile, nativii își pot materializa orice idee într-un timp foarte scurt. Rezonanțele negative sunt îndepărtate în mod firesc de Vărsători.

Starea de sănătate va avea de suferit din cauza „căderii” la unele probe enumerate mai sus.

Pești

Jupiter este neutru în această perioadă pentru nativii din Pești. Multe din deciziile pe care le adoptă nativii acum vor produce efectele la care ei se așteaptă sau nu.

Nativii vor trăi zicala „cum îți așterni, așa vei dormi”. Este o perioadă de probe pentru cei născuți în zodia Peștelui.

Spiritul antreprenorial al nativilor este amplificat de către emisiile lunii în aceste zile. Activitățile pe plan financiar îi atrag ca într-un vârtej pe Pești, nelăsând loc gândirii. Această „beție a banilor” îi va ajuta pe nativi să-și rezolve mai multe dintre problemele pe care le au.

Starea de sănătate are de suferit. Extenuarea din ultima perioadă își spune cuvântul.

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.