HOROSCOP (26 martie – 1 aprilie)

pietricica turism

„Dacă ai fost destinat să te naști într-o lume mizerabilă și dacă lumina acestei lumi mizerabile lucește deja deasupra ta, dacă succesorii tăi și părinții îndeplinesc ritualurile albe religioase (slujbele bisericești) neamestecate cu acțiuni rele și dacă abații și preoții instruiți se devotează trup și suflet la îndeplinirea ritualurilor, meritoriu și corect, bucuria binevenită pe care o vei simți când îi vei vedea, prin singura ei virtute, va afecta acest moment psihologic în așa fel încât, chiar dacă ai fi meritat o naștere într-o lume nefericită, va duce la nașterea ta într-un plan mai înalt și mai fericit.(Deci) nu trebuie să-ți creezi gânduri nepioase, ci să-ți reverși imparițal, către toți, afecțiunea ta pură și credința umilă.Aceasta e de o mare importanță. Fii, deci, extrem de prudent.” – Cartea tibetană a morților

Berbec

În acest week-end, tranzitul lui Venus determină o activare a calităților creative ale nativilor. Artiștii, scriitorii se vor simți însuflețiți, vor munci fără odihnă. Acordul Venus – Jupiter, de la sfârșitul săptămânii, deschide apetitul pentru lux. Berbecii pot cheltui sume amețitoare doar pentru satisfacerea unui mic capriciu. Răbdarea nu este punctul forte al nativilor. Ei trebuie să țină cont de faptul că joi se simte influența Soarelui în Berbec, ce traversează Casa inițiativelor.

Toate stările de rău trebuie lăsate în urmă. Berbecii se refac din mers. Pot apărea doar unele probleme digestive, care sunt în legătură directă cu faptul că nativii încă nu și-au digerat propriile temeri.

Taur

Trigonul Soare-Saturn oferă suficientă energie nativilor pentru a-și sprijini persoana iubită, pentru a-i înțelege motivele mai puțin cunoscute.

Saturn traversează Casa interesului personal a Taurilor. Nativii vor avea succes în ceea ce își propun dacă vor total dezinteresați de rezultate. Se pare că este timpul ca Taurii să se mai „lepede” de unele atașamente lumești.

Majoritatea nativilor vor avea ochii acoperiți de „vălul” dragostei. O stare ușor euforică îi va cuprinde, vor fi distrați, iar lucrurile se vor așeza de la sine.

Trigonul Soare-Saturn îi ajută pe acei nativi care au pierdut pe cineva, pe acei dintre Tauri care plâng după o persoană dragă. Este important pentru ei să-și exteriorizeze emoțiile.

Gemeni

„Sparge gheața” este un îndemn pentru toți nativii zodiei. Indiferent pe ce aspect au de lucrat sau de rezolvat probleme, nativii trebuie să identifice corect persoana care i-ar putea ajuta și să discute cu ea. Doar ei singuri!

Saturn în Săgetător îi ajută pe nativi la stabilirea de noi parteneriate sau la consolidarea celor deja existente.

De asemenea, Soarele în Berbec le amplifică nativilor carisma și îi înconjoară cu o aură care îi va face deosebit de plăcuți.

Venus, într-un dans cu Jupiter, deschide poarta iubirii în perioada week-end-ului. Totuși, Venus traversează și Casa subconștientului, scoțând la iveală dureri uitate.

Rac

Saturn în Săgetător influențează Casa rutinei, a ordinii. Este timpul ca nativii să-și structureze activitățile, să finalizeze proiectele care au depășit termenele. În familie, Racii au de terminat niște discuții neplăcute, începute cu mai mult timp în urmă.

O cuadratură dintre Venus și Jupiter îi ajută pe nativi să devină mai „de încredere” decât au fost în fața persoanelor iubite. Cu toate acestea, tandemul Venus-Jupiter se poate dovedi înșelător. Dacă nativii cred că se îndrăgostesc în această perioadă, să facă un pas în spate și să analizeze la rece situația.

De asemenea, tot acum, Racii nu trebuie să asculte sfaturile altora în probleme legate de propriul suflet.

Leu

Soarele în Berbec, precum și Saturn în Săgetător în Casa faimei Leilor aduc nativilor câteva ocazii de a se bucura de succes. Ei vor fi apreciați în public, lucrările lor vor fi analizate cu atenție și răsplătite după merite.

De asemenea, banii nativilor se vor înmulți în aceste zile. Doar Saturn poate crea unele pierderi. Acestea intră la capitolul „purificarea kharmei” nativilor și nu trebuie să genereze sentimente negative din partea Leilor.

În dragoste, nativii se comportă precum o rachetă scăpată de sub control. Venus în Taur și Jupiter în Leu îi aruncă, la propriu, cu capul înainte în amor pe nativi.

Fecioară

Intuiția îi ghidează pe nativi în mijlocul evenimentelor în care sunt prinși în aceste zile. Tot intuiția le conferă o viteză superioară de a rezolva situații aparent blocate. În acest fel, nativii din Fecioară își rezolvă problemele fără prea mult stres.

Saturn îi avertizează în felul său pe nativi să nu se implice în vreo relație care poate apărea în aceste zile. Trigonul Soare-Saturn îi pune pe jar pe nativi, oferindu-le o aventură.

Cuadratura dintre Venus și Jupiter îi poate agita pe nativii zodiei. Ei își pot chema prietenii la o întâlnire, petrecându-și o zi din week-end într-un mod relaxant.

Balanță

Soarele în Berbec, în casa parteneriatelor celor din zodia Balanței, împlinește vise pentru nativii întreprinzători. Construirea unei relații, a unui grup de lucru reprezintă mereu ținte de atins pentru nativii zodiei. Acum este un moment prielnic pentru construirea unor parteneriate solide și de viitor.

Venus și Jupiter construiesc pentru Balanțe un mic labirint al Minotaurului pe plan amoros în acest week-end. Unii dintre nativi, mai sensibili, trebuie să se protejeze de relații de tipul „doar sex”.

Aceia care sunt într-o relație vor trebui să suporte capriciile partenerului. Acest week-end este optim pentru reflecțiile asupra carierei personale a celor din Balanță.

Scorpion

Soarele se află în trigon cu Saturn, oferind suficientă forță nativilor pentru a-și încorda mușchii – dacă este nevoie.

Frica nu face parte din trăirile Scorpionilor în aceste zile, iar, dacă îi încearcă acest sentiment, nativii trebuie să scape de el urgent.

Nativii care sunt implicați în mai multe proiecte pot simplifica modul de realizare a acestora. Nimeni nu este interesat de inteligența unui Scorpion în aceste zile. Finalizarea acestor proiecte oferă timp nativilor pentru a se bucura de familie și ceea ce le-a hărăzit Dumnezeu.

Venus și Jupiter răscolesc cu prezența lor adâncimile, abisurile erotice ale nativilor. Unele fantezii pe care nativii le considerau satisfăcute își vor cere din nou drepturile.

Săgetător

Casa fertilității este luminată de prezența Soarelui în Berbec. Dacă luăm în considerare prezența lui Venus în unghi de 90º cu Jupiter, nativii din Săgetător se pot gândi la iubire și la concepție în același timp. De asemenea, cuplurile cu probleme de fertilitate pot depune eforturi să conceapă un copil.

Primul pătrar al Lunii de sâmbătă îi transformă în persoane deosebit de sexy pe nativii zodiei. La unii nativi, mai sensibili, zonele erogene vor fi pe aproape tot corpul.

În ceea ce privește banii, Săgetătorii se află în situația de a-și acoperi golurile financiare create de un eveniment neplăcut. Echilibrul financiar va reveni relativ repede.

Capricorn

Soarele în trigon cu Saturn favorizează nativilor din Capricorn activitățile de tip înfrumusețare, spa, masaj, relaxare.

Capricornii au sensibilizate în aceste zile toate simțurile. Vor trăi sentimentul să guste ceva deosebit, să asculte muzica într-un anumit fel de acustică, să experimenteze senzații vizuale și chiar simțul pipăitului își va cere dreptul.

Venus și Jupiter în unghi la 90º declanșează accese de gelozie și manifestări dramatice pentru unii nativi. Se recomandă păstrarea calmului, pentru a nu răni persoanele iubite prin manifestări afective nepotrivite.

Primul Pătrar cade în Rac și în Casa relațiilor. Acest aspect restabilește armonia pentru nativi, făcându-i să se gândească mai senini la viitor.

Vărsător

Soarele în trigon cu Saturn aduce unele transformări pentru nativii zodiei. Pentru câteva zile, un Vărsător va „face diferența” în grupul din care face parte sau în echipa unde lucrează.

Nativilor care doresc să rezolve probleme, situații imposibile, se recomandă să-și constituie un grup de brainstorming. Soluțiile vor veni mai repede decât se preconizase.

Venus în unghi la 90º cu Jupiter transformă jocul dragostei Vărsătorilor într-o masă de cinism. Nativii trebuie să-și controleze sentimentele, afectele, trăirile pentru a nu-și face lor rău, dar nici altora.

Primul Pătrar al Lunii în Casa eficienței Vărsătorilor îi transformă pe nativi în adevărate mașini de curățenie.

Pești

Trigonul dintre Soare și Saturn îi pune pe gânduri pe cei din zodia Peștilor. Chiar dacă momentan nu au motive puternice, nativii vor intra într-o introspecție, care poate deveni periculoasă pentru starea lor emoțională.

Se recomandă odihnă, convorbirile telefonice reduse doar la strictul necesar și hidratare continuă.

Venus se află într-un unghi hedonist cu Jupiter, declanșând porniri sexuale cu care nativii zodiei nu prea sunt învățați.

Primul pătrar al Lunii traversează Casa auto exprimării și Casa romantismului Peștilor. Nativii își pot centra acțiunile pe trăirea unui week-end alături de cineva drag, undeva, departe de lume.

Aspectele financiare sunt pozitive în această perioadă, nativii urmând să primească o sumă de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.