Horoscop pentru femei

pietricica turism

zodiiÎn contemplarea Frumuseții, fie a unei femei care merge, fie a unui copac care se înalță pe un pisc, omul atinge o stare aflată între intuiție și înțelegere, culmea cea mai înaltă unde poate ajunge spiritul uman.

„Nu este necesară o poțiune magică pentru ca doi oameni să facă dragoste. Este nevoie doar de doi oameni care să creadă în magia iubirii.” K. Todeschi

 Berbec

Personalitatea femeilor din Berbec este supusă unor transformări după data de 5 martie. Prezența lui Jupiter pe harta astrologică a nativelor din Berbec le oferă numeroase avantaje asupra bărbaților.

Nevoia de intimitate fizică a reprezentantelor sexului frumos din Berbec tinde să depășească nevoia de afecțiune sau de platonism, prin 8-9 martie.

Jupiter este retrograd în această perioadă. Acest aspect poate fi cauza pentru unele frustrări pe care le acuză femeile din Berbec.

Apropierea sărbătorii 8 Martie îi obligă pe partenerii nativelor din Berbec să le satisfacă fizic și să fie capabili să le susțină emoțional.

Nativele nu trebuie să dispere, aceste trăiri vor dura până prin 12 martie.

 Taur

Femeile din Taur trebuie să manifeste prudență și să fie detașate față de ofertele de amor pe care le primesc în această săptămână.

Prezența lui Saturn în Casa dragostei adevărate creează dizarmonii.

Reprezentantele sexului slab își pot reveni în urma acestei influențe astrale nefavorabile, dacă își vor urma inima și nu interesul.

Pentru acele dintre native care doresc să înceapă o nouă relație, se recomandă să aștepte până pe 9 martie. Cu alte cuvinte, să înceapă de luni. Marți și miercuri sunt zile croite pentru dragostea femeilor din Taur. Legătura lor cu pământul este mai puternică, iar ele se pot bucura mai mult de plăceri.

 Gemeni

În această perioadă, se recomandă nativilor din Gemeni să evite singurătatea. Tinerele domnișoare sau cele trecute prin viață își pot lăsa deoparte anumite principii învechite și să înceapă să-și trăiască viața alături de cineva.

Pentru doamnele căsătorite, se menționează că Jupiter traversează Casa partenerului de viață. Ele pot fi decepționate de atitudinea partenerului sau de acțiunile acestuia.

Inteligența nativă a Gemenilor le va salva și de această dată pe femeile zodiei. Să lase deoparte inhibițiile și fricile și să-și iubească soții așa cum nu au făcut-o până acum.

Prezența lui Mercur le va ajuta pe native să-și mențină echilibrul și o stare de pace interioară.

 Rac

Partenerii nativelor din zodia Racului le transmit acestora tot felul de semnale de dragoste, de flirt, de iubire.

Sărbătoarea anuală a femeilor se apropie, dar reprezentatele sexului frumos născute în această zodie preferă să-și facă planuri, cu cariera sau cu orice altceva.

Unele dintre femeile zodiei vor avea tentații la locul de muncă. Pentru acele doamne care sunt căsătorite, vor fi câteva zile dificile în sânul familiei.

După data de 8 martie, semnele astrale îndulcesc relațiile amoroase ale femeilor din Rac. Ele se pot bucura de câteva zile împreună cu partenerii lor de viață.

În 10-11 martie, se anunță momente fierbinți.

 Leu

Femeia Leu este una dintre cele mai fascinante ființe! Ea face parte dintre femeile care știu să se pună în valoare, indiferent de nivelul lor financiar sau intelectual.

Bunul Dumnezeu a dotat-o pe femeia Leu cu o capacitate afectivă, care, dacă este lăsată în umbra, devine un adevărat motor de manifestare a vitalității ei erotice, sentimentale, fizice etc.

În această perioadă, oricât efort depun nativele din Leu, nu prea reușesc să-și detensioneze partenerii. Lucrurile se vor mai îndulci după data de 9 martie. Luna Plină din 5 martie oferă suficientă energie doamnelor din Leu pentru a rezolva unele probleme de cuplu.

 Fecioară

Domnișoarele sau doamnele din zodia Fecioarei care sunt singure, care nu au un iubit sau un soț, pot găsi persoana potrivită cu care să înceapă o relație pe termen lung.

Luna Plină din 5 martie, precum și prezența Nodului Sud pe harta astrologică a Fecioarelor nu permit flirturi sau relații fizice până în 8 martie.

După data de 10 martie, dorința inspirată nativelor zodiei de prezența lui Venus, nu se recomandă a fi concretizată prin sex.

Nodul Sud traversează Casa kharmei nativilor zodiei, fiind afectate ambele sexe.

Doamnele căsătorite, care și-au construit un echilibru în căsnicie, se pot bucura de iubirea partenerilor lor, precum și de surprizele oferite de aceștia.

  Balanță

Luna Plină din 5 martie oferă numeroase ocazii doamnelor și domnișoarelor din Balanță, pentru a-și lărgi cercul de prieteni, pentru a-și mări cercul de cunoștințe.

Doamnele căsătorite se simt oarecum nesigure datorită influenței Lunii Pline și vor avea tendința de a-și neglija partenerii de viață.

După 7 martie, Jupiter și Uranus se vor afla în Casa partenerilor Balanțelor. Se va simți o ușurare, o relaxare, iar doamnele din zodie vor dori să încerce ceva condimentat pe tărâmul dragostei. 8-9 martie sunt zile pregătite pentru așa ceva.

Pentru cuplurile care au probleme, după data de 9 martie, reprezentantele zodiei pot depune eforturi pentru a-și salva relația.

Scorpion

Luna Plină din 5 martie schimbă planurile amoroase ale partenerilor nativilor din Scorpion.

Conjunctura astrelor oferă avantaje nativelor pentru a avansa în carieră, pentru a-și schimba profesia. Iar ele pot realiza aceasta cu un real succes. Partenerii nativelor din zodie, obișnuiți cu o relație fierbinte, se lovesc acum de detașarea partenerelor.

Se recomandă ca doamnele/ domnișoarele din Scorpion să petreacă mai mult timp cu partenerii lor de viață.

Saturn retrograd poate crea tensiuni în relația dintre sexe. Acest lucru poate fi depășit dacă partenerii femeilor Scorpion vor încerca să devină mai sexy decât sunt. Ceea ce pentru ele nu reprezintă un real efort.

  Săgetător

Alianțele planetare oferă suficient suport nativelor din Săgetător, pentru ca acestea să se poată bucura de iubirea partenerilor lor. Există unele bruiaje astrale, care le împiedică pe native să fie împlinite în dragoste.

Saturn în Săgetător și influența lui Jupiter oferă câteva ocazii speciale doamnelor și domnișoarelor, de a pleca într-o scurtă călătorie cu iubitul lor. Dar aceasta este posibil să se realizeze abia prin 10-11 martie.

Nativele zodiei căsătorite au ocazia de a-și consolida și prelungi mariajul. Domnișoarele care sunt implicate într-o relație pot fi cerute în căsătorie. Nu este oportun un refuz, dar nici un „da” oferit pe negândite.

Capricorn

Femeile din Capricorn se deschid, în general, atunci când partenerul le oferă stabilitatea și loialitatea de care au nevoie. În plus, le plac cadourile și dovezile tangibile de iubire. Aceste gesturi le ajută pe doamnele zodiei să capete încredere în ele și să-și dezvăluie pe deplin senzualitatea, extrem de bogată, dar adesea cenzurată.

Chiar dacă prezența planetelor induce o dorință de dragoste puternică nativelor, excepție fac Luna Plină și Saturn. Acestea deschid câteva subiecte legate de cariera femeilor din Capricorn.

Astfel, timpul dedicat iubirii va fi ocupat cu realizarea de proiecte sau cu participarea la cursuri.

În această perioadă, nu se recomandă doamnelor zodiei să condimenteze relația sau să încerce experiențe noi.

* Vărsător

Femeile Vărsător sunt sexy în mod natural. Există multe motive pentru asta. Unul dintre ele este răceala și calmul lor. Se adaugă la coeficientul lor de senzualitate. În al doilea rând, sunt aventuroase și își asumă riscuri în dragoste. Acest lucru include și viața sexuală. Mereu își doresc mai mult.

În această perioadă, se recomandă să se limiteze la partenerul de viață, mai ales în perioada 8-10 martie. Orice derapaj acum de la fidelitate va fi aspru pedepsit mai târziu, datorită prezenței lui Saturn.

Prezența lui Mercur asigură o bună comunicare cu partenerul de viață pe toate planurile. Femeile Vărsător pot lua acum decizii importante în cuplu, ca de exemplu conceperea unui copil.

 Pești

Viața amoroasă a doamnelor/ domnișoarelor din Pești pare să stagneze. Nimic colorat nu se observă la orizont, din perspectiva lor.

Dar Luna Plină din 5 martie deschide o serie de uși, de oportunități pentru femeile zodiei.

Saturn oferă sprijin în ceea ce privește longevitatea, iar Luna Plină favorizează căsătoria. Dacă doamnele nu realizează un pas atât de important, ele se pot gândi să se mute împreună cu iubitul lor.

Saturn oferă toate cele necesare pentru ca relațiile pe care le încep în această perioadă doamnele/ domnișoarele din Pești să fie ancorate în viitor. Se recomandă ca femeile să manifeste atenție la organele genitale. Posibil afecțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.