Nici votul pentru AGA nu mai e ce-a fost odată!…

Consiliul-judetean-NeamtTrei au fost la număr proiectele de hotărâre cu privire la persoane – susținute de vot secret, la cabină – la ultima ședință de Consiliu Județean. N-au încins spiritele, nu contribuie cine știe ce la istoricul ședinței. Una singură a lăsat loc de „va urma”.

Desemnarea unui reprezentant al CJ Neamț în Consiliul de administrație al Casei Corpului Didactic Neamț s-a tradus prin 34 de voturi din 34 posibile acordate singurului candidat, consilierul Gabriel Vișan. Stabilirea comisiei pentru evaluarea și selecția proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile, asigurate de CJ în temeiul Legii nr. 350/2005, a pus pe buletinul de vot 5 candidați pe 5 locuri. Emilia Arcan, Gabriel Vișan, Ciprian Șerban, Mircea Pintilie și Ștefănuț Ploscaru au obținut între 31 și 33 de voturi, Costache Lupu anunțând că nu participă la vot, cel mai probabil din motiv că speră să obțină o finanțare pentru un concurs de călărie.

În fine, nici sporirea cu încă 4 membri a Adunării Generale a Acționarilor de la Compania Județeană Apa Serv, pe lângă cei 7 deja desemnați de CJ, nu a adus aminte de luptele de altădată. Au fost propuși 8, au promovat numai doi: Adrian Smarandei (25 voturi) și Florin Andronache (21). Nu s-au calificat, neîntrunind minim 18 voturi, Alexandru Mihai (17), Radu Tudorel (16), Neculai Iftode (13), Neculai Pușcașu (13), Andrei Ignat (10) și Gabriel Pavăl (9). Rămâne pe data viitoare să se ocupe încă două locuri alături de Dan Vasile Constantin, Bogdan Onu, Vasile Murariu, Mircea Pintilie, Claudiu Stafie, Ciprian Șerban și Daniel Vasiliu. Dacă îl scădem pe președintele Constantin Iacoban, AGA de la Apa Serv va întări confortul a 1/3 din consilierii eligibili pentru un astfel de mandat. (V. COSMA)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *