Horoscop 19-25 martie

pietricica turism

„Strălucirea unui popor depinde de valoarea entităților spirituale reîntrupate în sânul său, fiind chemate de mediul din ce în ce mai prielnic avansării lor spirituale. Imediat ce corupția pătrunde în masa acestui popor, când familia nu mai are temeiuri puternice, când educația este șubredă și moravurile ușoare cuprind întregul popor, entitățile spirituale luminoase, evoluate, nu mai vin aici, se reîntrupează în alte popoare, unde își pot continua evoluția. Din acel moment, neamul acela nu mai are oameni de seamă, pe niciun plan, iar poporul rămâne sub conducerea spiritelor tinere, puțin evoluate spiritual și fără experiență. Astfel populația scade cu timpul, până ce nu mai reprezintă un factor important în concertul popoarelor, fiind copleșit de alte neamuri.” Prof. Scarlat Demetrescu

Berbec

Eclipsa de Soare din 20 martie este sub semnul zodiei Peștilor. Subconștientul Berbecilor este activat pe partea artistică. Anumite proiecte, care conțin o latură artistică și care au fost refuzate până acum de nativi, au acum un moment prielnic pentru a se dezvolta.

Nativii care consideră că au probleme de sănătate pot consulta un terapeut. Aceia dintre Berbeci care studiază tehnicile de vindecare pot încerca să se autovindece.

Multe lucruri se leagă de aspectele financiare în această perioadă. Banii reprezintă un mijloc de asigurarea a neutralității pentru nativi.

În dragoste, cei născuți sub acest semn se pot aștepta la trădări.

Taur

Viața socială a nativilor din zodia Taurului are numai de câștigat în urma eclipsei solare din 20 martie. Acest fenomen cosmic influențează destinele tuturor entităților de pe această planetă. Pentru nativi, se concretizează și în faptul că în viața lor vor apărea o mulțime de oameni noi, de persoane cu care vor relaționa ușor.

După 23 martie, influența lui Saturn va aduce în apropierea nativilor un prieten înțelept. Acesta îi va sfătui pe nativi despre cum să abordeze problemele dureroase din viața lor. Va deveni un mentor spiritual pentru un anumit timp.

Financiar, nu este cea mai bună perioadă pentru nativi, dar banii vor ajunge pentru necesități.

Gemeni

Cariera nativilor din Gemeni se află în centrul atenției astrelor. Adică, o siguranță pe plan profesional asigură și o siguranță financiară, care asigură liniște, calm, pace. Iar nativii au acum nevoie, mai mult ca altădată, de liniște.

Eclipsa solară din 20 martie antrenează energiile Casei onorurilor, a realizărilor și a faimei nativilor din zodie.

Această eclipsă solară transformă influențele lui Saturn în situații, întâmplări care îi vor ajuta pe Gemeni.

Abilitățile de comunicare sunt ridicate pentru nativi în toată această perioadă. Aceste atuuri îi vor ajuta pe Gemeni să se afirme la locul de muncă și să fie apreciați pe plan social.

Rac

Starea de conștiință a Racilor, viziunea lor, „înălțimea” de la care observă lucrurile vor fi ridicate pe un nivel superior de influența eclipsei solare în Pești, din 20 martie.

Unii dintre nativi vor avea ocazii de a călători la mari distanțe de casă. Aceia dintre Raci care se gândesc să refuze aceste oportunități vor pierde șansa de a vedea și altceva, de a se îmbogăți spiritual și mental.

Stabilitatea este o prioritate în activitățile nativilor.

Se recomandă Racilor să fie mai puțin rigizi, dar și mai înțelepți în ceea ce privește alegerea unei prietene, a unei confidente. Acest aspect este valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Leu

Banii vor fi una dintre preocupările principale pe care nativii le vor avea în aceste zile. Eclipsa de Soare din 20 martie îi va afecta pe Lei, în sensul în care nativii vor avea parte de un câștig substanțial. Unii dintre ei nu vor ști cum să investească acești bani sau cum să-i cheltuiască. Cu toate acestea, o lecție importantă se desprinde aici: când ai mai mult decât ceea ce îți trebuie, împarte cu alții.

Soarele în conjucție cu Saturn, pe 24-26 martie, îi va stimula suficient pe nativi pentru a începe un program sportiv.

De asemenea, Soarele și Saturn determină o serie de acțiuni, nu tocmai plăcute, pentru nativii care nu sunt disciplinați.

Fecioară

Pe 20 martie, atunci când se desfășoară eclipsa de soare cu influențe din constelația Peștilor, nativii din Fecioară vor resimți unele nevoi acute, pe care până acum le-au „ascuns” în subconștient.

Privirea interioară a Fecioarelor se va îndrepta, în special, asupra relației pe care o au în acest moment. Pe acest plan, al sentimentelor, al stabilității emoționale, vor surveni schimbări.

Multe dintre iluziile cu care trăiau nativii despre acest subiect sensibil – relația de iubire – vor fi spulberate în aceste zile.

Starea de sănătate a celor din zodia Fecioară se poate deteriora dată fiind instabilitatea emoțională de care vor da dovadă unii dintre nativi.

Balanță

Starea de sănătate bună a nativilor din Balanță este întreținută și de eclipsa de Soare din 20 martie. Este o perioadă în care Balanțele își pot propune și pot începe un program de fitness, de sport, mișcare în aer liber.

Nativii au nevoie să-și mențină corpul în formă, pentru a avea o minte echilibrată.

Acei dintre nativi care au funcții de conducere pot îndrăzni să preia un proiect dificil de realizat. Echipa pe care o vor forma pentru derularea acestui proiect stă sub semnul pozitiv al astrelor.

În dragoste, nativii zodiei trebuie să fie atenți și să nu lase lucrurile la voia întâmplării.

Scorpion

Viața sentimentală a Scorpionilor se va transforma sub influența eclipsei solare care se desfășoară sub auspiciile constelației Peștilor. Un eveniment important va marca afectele nativilor. Aceștia, fie vor fi trădați, fie se vor îndrăgosti într-un mod care le va transmuta iubirea pe un plan superior.

Poziția lui Neptun se află în scădere, pe un fundal de influență a Lunii Noi din 20 martie.

În orice caz, aceste influențe astrale au eficiență asupra nativilor între 3 și 5 zile, în funcție de ziua lor de naștere.

Situația financiară se află în scădere, dar nativii primesc un ajutor pe planul încrederii în forțele proprii.

Săgetător

Neptun se găsește în apropierea Soarelui în perioada eclipsei solare din 20 martie. Eclipsa solară îndreaptă atenția nativilor către casa lor, către familie. Sau așa ar trebui. Sunt câteva avertismente astrale pentru nativii din Săgetător în acest eveniment cosmic.

Aceste atenționări se referă la acei dintre nativi care își neglijează familia, care nu sunt suficient de implicați în treburile casnice. În unele cazuri, se poate ajunge la evenimente extreme, de tipul separării sau chiar la divorț.

Prezența lui Neptun în harta astrologică a Săgetătorilor aduce în prim-plan aspecte legate de elementul apă. Cei mai mercantili din zodie se vor trezi inundați sau unele documente vor fi „topite” de apă.

Capricorn

Mercur traversează constelația Peștilor între 21 și 23 martie. Nativii se vor confrunta cu dileme în privința a ceea ce au de vindecat în propria ființă.

Dar, mai important, trebuie să descopere unde sunt problemele.

Eclipsa de Soare din 20 martie creează ocazii speciale pentru nativi de a-și desface aripile spirituale. Acum există condițiile create (cel puțin astrologic) pentru ca nativii să acceseze zone spirituale superioare.

De asemenea, capacitatea intuitivă a nativilor va fi amplificată de acest eveniment solar. Depinde de nativi cum vor utiliza toate aceste calități: în folosul lor spiritual sau în detrimentul lor.

Starea de sănătate a nativilor poate fluctua datorită gândurilor contradictorii.

Vărsător

Luna Nouă din 20 martie, coroborată cu eclipsa solară din aceeași zi, transformă energiile grosiere în sume mari de bani pentru Vărsători. Banii au plăcut întotdeauna nativilor zodiei, dar acum ei vin într-un moment oportun.

Soarele și Saturn vor fi într-o rară sincronizare pe 25 martie. Este o ocazie în care prietenii Vărsătorilor își vor arăta intuiția față ei. Nativii pot pleca urechea la ceea ce au de spus cei mai importanți oameni din viața lor.

De asemenea, dacă Vărsătorii trebuie să fixeze o întâlnire importantă, ziua de 25 martie este optimă pentru acest lucru.

În dragoste, precum și în sănătate, nativii nu au motive să se plângă.

Pești

Influența Lunii Noi din 20 martie se suprapune peste evenimentul cosmic din aceeași zi: eclipsa solară.

Această conjunctură astrologică creează oportunități pentru Pești, în sensul că aceștia vor avea mai multe ocazii să primească bani, să încheie un contract foarte avantajos sau, pur și simplu, să le „cadă bani din cer”.

Această eclipsă solară va deschide capacitățile vizionare ale nativilor zodiei. Peștii vor înregistra un avans în planul psihic față de nativii altor zodii. Ei doar trebuie să-și conștientizeze aceste capacități și să depună eforturi de a le păstra și amplifica.

În dragoste, inima nativilor este pe cale să se „închidă”. Ei nu trebuie să lase asta să se întâmple!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.