Amenințări mafiote la Piatra Neamț : directorul de la Urban a primit bilete și telefoane de avertizare

Bilețelul de amenințare
Bilețelul de amenințare

Scandalul pare că nu se mai oprește în jurul societății Urban SA, cea care administrează piețele și bazarul din municipiul Piatra Neamț. Directorul societății, dl. Ioan Fiterău, are parte de un tratament special din partea unor anonimi (încă), prin telefoane de amenințare și chiar a găsit un bilet în care i se spunea să aibă grijă unde își parchează mașina, că s-ar putea, în spiritul bunelor tradiții de la Urban, să ia foc. Bilețelul, pe care îl puteți citi și dumneavoastră, ( ”Mare grijă cum și unde îți parchezi Mașina, ești un fraier, o săți eie foc Mașina”) a fost pus pe mașina directorului, care era parcată chiar în curtea Primăriei Piatra Neamț. ” Am găsit bilețelul acum vreo lună și ceva. La început am crezut că e vreo glumă a vreunui angajat, dar au urmat telefoane. Am sperat că voi descoperi eu dacă este cineva din societate, dar acum probabil că mă voi adresa organelor în drept să cerceteze așa ceva”, a declarat directorul de la Urban. Întrebat care poate fi cauza pentru care i se întâmplă asemenea lucruri, el a răspuns destul de tranșant: ” Sunt aproape sigur că e

Un director care deranjează?
Un director care deranjează?

vorba de cineva din Urban sau de cineva care se află în legătură de afaceri cu Urban-ul. Se pare că venirea mea și dorința de a ajunge la normalitate a blocat ceva mecanisme pe aceste circuite.”

Din punctul nostru de vedere, este greu și în același timp ușor de aflat de unde pot veni aceste amenințări. Urban are în acest moment peste 220 de procese unde încearcă recuperarea unor sume restante, care se ridică la 1.394.000 lei , o sumă foarte mare, care dacă ar exista în conturile societății, ar rezolva multe probleme. Peste două treimi din sumă sunt în zona a două familii cunoscute pentru problemele pe care le au cu legea. Este vorba despre niște comercianți de pește, care au uitat să plătească chiria și nici nu au fost deranjați prea mult în acest sens și despre mama unui cunoscut om de afaceri, aflat în arest la domiciu, prins în mai multe procese, care are o datorie de peste 600.000 de lei!!!!

Dincolo de toate, în curtea Primăriei sunt camere de supraveghere, care se presupune că funcționează iar imaginile sunt stocate, deci se poate vedea cine a pus bilețelul, iar de aici încolo lucrurile ar trebui să decurgă firesc. După precedentele pe care le-am avut în Neamț cu atentate, mașini incendiate, asasinate, probabil că de data aceasta se va acționa preventiv și rapid, dacă nu cumva deja s-a și acționat.

V.B.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *