Dacă aveți detalii despre sirianul găsit mort, puteți ajuta poliția!

sirian mort in portbagajCazul sirianului găsit mort în portbagajul unui autoturism ajunge și pe meleaguri nemțene. Parchetul București și Poliția Capitalei solicită inclusiv sprijinul nemțenilor care știu ceva despre ultimele zile din viața sirianului Haj Saleh (52 de ani), care a fost dat dispărut la sfârșitul anului 2014 și a fost găsit, săptămâna trecută, mort în portbagajul unui autoturism parcat în cartierul Pantelimon, în apropierea secțiai de poliție.

„Cei care l-au văzut și pot oferi detalii, sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Medicii legiști nu au putut stabili cauza morții sirianului, după efectuarea necropsiei. Una dintre variantele vechiculate pe surse judiciare este că bărbatul ar fi fost viu când a fost băgat în geamanatan. Abia după ce vor fi gata analizele toxicologice se va ști dacă bărbatul a fost otrăvit sau drogat.

Haj Saleh era căsătorit cu o româncă, era tatăl unei fetițe, și ani în șir a fost omul de încredere al lui Mohammad Murad. Apoi și-a deschis propriile firme, profilate pe afaceri hoteliere pe litoral, unde și locuia pe timpul verii. Iarna, însă, Haj Saleh stătea în București, unde avea foarte multe datorii din cauza pasiunii bolnave pentru jocurile de noroc. El a dispărul spre sfârșitul lunii decembrie, însă soția sa a anunțat poliția o lună mai târziu. Peste câteva zile, Mohammad Murad, care încheiase un contract de comodat cu Haj Saleh pentru autoturismul în care a fost găsit cadavrul, a reclamat mașina ca fiind furată. Audierile făcute până acum de anchetatori n-au condus la stabilirea circumstanțelor în care a dispărul sirianul și nici la identificarea persoanelor care l-au închis în geamantan și l-au pus în portbagaj.

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.