HOROSCOP (30 aprilie – 6 mai 2015)

„Copiii până la vârsta de șapte ani își amintesc mai bine decât oamenii maturi viețile lor trecute, din cauză că, până la această vârstă, legătura dintre spirit și trup este mai slabă decât în restul vieții lor terestre și, deci, pot să revadă ceea ce este înscris în corpul lor spiritual; în plus, până la această vreme, sistemul lor cerebral fiind mai delicat, încă în formare, având deci o mai mare plasticitate, permite exteriorizarea amintirilor din viața trecută. Din nenorocire, părinții lor, care n-au auzit și deci nu cunosc adevărul reîntrupării, crezând că odraslele lor au halucinații, rătăciri ale minții, îi ceartă și-i opresc să mai spună asemenea «bazaconii», ori nu le dau nicio importanță, punându-le pe seama fanteziei”.

Berbec

Claritate în gândire și excelente abilități de comunicare sunt oferite nativilor din Berbec de influența lui Mercur, în această perioadă. Negocierile, reuniunile, întâlnirile de amor, toate ar trebui să meargă bine. Efectele opoziției dintre Mercur și Saturn din 3-4 mai pot fi depășite cu o atitudine matură a nativilor din Berbec. Prezența lui Venus, destul de puternică, oferă Berbecilor condiții excelente de a face afaceri și de a avea relații amoroase. Până pe 6 mai, Venus vine în ajutorul nativilor. Aceia dintre Berbeci care au încredere în ei pot investi în bijuterii și artă. De asemenea, este timpul pentru o minivacanță. Berbecii vor avea nevoie de forțe proaspete după 15 mai.

Taur

Soarele aduce nativilor din Taur încredere, entuziasm, inițiativă, în perioada 1-11 mai. Luna Plină din 3-4 mai îi sensibilizează pe nativii zodiei mai mult decât în alți ani. Aceștia vor deveni mai empatici, mai afectuoși și vor resimți mai intens nevoia de a fi iubiți. Soarele, aflat în cuadratură cu Jupiter în perioada 3-6 mai, face ca reacțiile emoționale ale nativilor să fie mai greu de controlat. Chiar dacă au motive să fie foarte entuziaști, Taurii trebuie să-și mențină autocontrolul, pentru a nu cădea brusc într-o stare emoțională negativă. Prezența lui Marte în astrograma nativilor îi favorizează pe aceștia prin creșterea sex-appeal-ului, a energiei care îi face mai plăcuți celorlalți.

Gemeni

Soarele și Marte determină o serie de activități celor care s-au născut sub semnul Gemenilor. Ei vor simți cum li se amplifică creativitatea, le vin o mulțime de idei, care le rezolvă multe dintre problemele restante. Mercur, în opoziție cu Saturn pe 3 și 4 mai, le poate induce nativilor stări depresive, gânduri negative, care le estompează din creativitatea oferită de Soare. În aceste zile, Gemenii pot pierde bani din cauza neglijenței, a delăsării, a depresiei. Mișcarea lui Venus aduce armonie nativilor din Gemeni la începutul lui mai. Pe 4 și 5 mai, nativii pot înregistra o creștere a popularității lor. Starea de sănătate este bună până prin 15 mai.

Rac

Prezența Soarelui în Rac, între 2 și 10 mai, le aduce nativilor o creștere a încrederii în forțele proprii. Acest lucru va duce la o creștere a influenței nativilor la locul de muncă, în cercul de prieteni sau în propria familie. Nativii vor prelua conducerea și doar de ei depinde să realizeze acele lucruri bune pe care și le-au propus cu mult timp în urmă. Prezența lui Venus în Gemeni, de scurtă durată, dar intensă, oferă Racilor plăcere de la persoane la care aceștia nu se gândeau până acum. Luna Plină din 4 mai încearcă îi ajută pe nativi să finalizeze unele din proiectele cu care aceștia „se luptă” de mai mult timp.

Leu

Prezența lui Mercur între 2-5 mai îi transformă pe nativi în persoane mai active decât de obicei. Claritatea mentală, abilități bune de comunicare sunt doar câteva atuuri pe care Leii le vor avea la acest început de lună. Mercur, în opoziție cu Saturn, pe 5 mai, aduce diferite blocaje în comunicarea nativilor cu ceilalți. Abilitatea Leilor de a se descurca în orice situație îi va salva. Prezența benefică a Soarelui de la începutul lunii amplifică încrederea în sine a nativilor. Cei mai orgolioși dintre Lei vor suferi și o exacerbare a ego-ului propriu. Acest lucru trebuie ținut sub control. Banii intră pe un făgaș normal al prosperității.

Fecioară

Posibil ca, pentru Fecioare, luna mai să fie cea mai dificilă din acest an. Prezența influențelor lui Saturn la acest început de lună este cauza diferitelor întârzieri, a restricțiilor cu care se confruntă nativii și a frustrărilor. Înregistrarea unui progres, oricât de mic, în orice domeniu, de către nativii zodiei se va realiza după îndelungi eforturi și multă consecvență. Neptun aduce confuzie și neînțelegeri în aceste prime zile din luna mai. Iar Mercur seamănă gânduri negative și confuzie. Opoziția dintre Mercur și Saturn din 3-5 mai crește riscul depresiilor și a primirii de vești proaste. Există o rezolvare la toate această negură: nativii să ofere cât mai multe bucurii la cât mai mulți oameni, dar și lor însăși!

Balanță

Afacerile par să fie prospere pentru acei nativi care se aventurează în acest domeniu. Prezența lui Mercur pe „cerul Balanțelor” oferă nativilor o gândire clară în ceea ce privește afacerile și perspectivele de dezvoltarea a acestora. Luna Plină din 4 mai îi ajută pe nativi să trăiască o noapte plină de dragoste. În ajutorul nativilor vine și planeta Venus pe 5 și 6 mai. Sub influențele acesteia și ale Lunii se vor armoniza majoritatea relațiilor pe care le au Balanțele. Ei vor emana prin toți porii semnale sexuale. Totuși, pentru a fi mai bine văzuți de persoana iubită, nativii ar trebui să facă apel la pudoare, la răbdare și să cunoască arta iubirii.

Scorpion

Prezența benefică a Soarelui în harta astrologică a nativilor este percepută diferit de aceștia. Influențele spirituale ale Soarelui vor evidenția polaritățile din viața Scorpionilor, le va supune caracterul la diferite teste. Posibil ca nativii să aibă probleme cu șefii la serviciu. Luna Plină din 4 mai va schimba ponderea activităților nativilor. Aceștia se vor simți mai împliniți în sânul familiei. Cuadratura dintre Soare și Jupiter din 4-5 mai are un efect de exacerbare a ego-ului nativilor din Scorpion. Moderație este cheia succesului Scorpionilor în aceste zile. Soarele în trigon cu Pluto din 6-8 mai îi ajută pe nativi cu oportunități financiare, dar va și îndepărta din anturajul lor persoanele care le amplifică ego-ul.

Săgetător

Mercur se opune în dezvoltarea nativilor la acest început de lună. Acest aspect se interpretează ca o stimulare, un îndemn pentru Săgetători de a fi mai concentrați și mai focalizați la ceea ce fac. Săgetătorii trebuie să-și mențină atenția la cote ridicate, altfel vor pierde, fiindcă nu au găsit argumentul potrivit sau pot face greșeli în acte. Mercur, în opoziție cu Saturn pe 4 și 5 mai, îi poate confuziona pe nativi, le poate scădea capacitatea de a raționa. Aspectele negative pe care le transmite Venus nativilor se vor diminua după 6 mai. Până atunci, se recomandă Săgetătorilor să ceară iertare persoanei iubite și să stea mai mult pe acasă.

Capricorn

Stima de sine și încrederea nativilor sunt susținute de Soare până prin 11mai. Este o perioadă optimă pentru cei care doresc să facă schimbări majore în viață. Ei pot începe acum să se transforme, să facă planuri despre ce sau cum vor să devină. Luna Plină din 4 mai aduce un plus de forță nativilor, pentru ca aceștia să poată depăși toate obstacolele interioare. De asemenea, conjunctura astrală oferă susținere celor care doresc să se elibereze de povara viciilor. Soarele, în trigon cu Pluton din 6-7 mai, amplifică puterea și influența personală. Starea de sănătate a nativilor poate fi afectată dacă aceștia își folosesc forțele în mod necorespunzător.

Vărsător

Vigilența mentală și creșterea abilităților de comunicare sunt oferite nativilor zodiei de prezența activă a lui Marte. Mercur în opoziție cu Saturn îi trimite pe nativii zodiei, pe 3 mai, să poarte acele discuții serioase pe care aceștia le-au tot amânat până acum. Altfel, prezența lui Mercur aduce claritate în gândire și bune abilități de a judeca, de a discerne în funcție de beneficitate, situații și oameni. Saturn oferă, chiar dacă pentru scurt timp, puțină maturitate și înțelepciune celor din Vărsător. Soarele le oferă nativilor tărie de caracter pentru a depăși situațiile încurcate pe care le creează cei cu care lucrează Vărsătorii. Viața sexuală a nativilor înregistrează un nou record la acest început de lună.

Pești

Mercur nu este de foarte mare ajutor pentru nativii din Pești. El vine cu confuzii, neclarități. Aceste aspecte tind să-i enerveze pe nativii care cred că rațiunea este „darul suprem”. Mercur, în opoziție cu Saturn, din 3-4 mai, favorizează comiterea de  erori, de greșeli de către nativii zodiei. Influențele negative planetare descrise au eficiență asupra nativilor care se iau prea mult în serios, care au o părere prea bună despre ei. În compensație, prezența Soarelui îi ajută pe Pești să fie mai încrezători în forțele proprii. Trigonul dintre Soare și Pluto, din 6-8 mai, va duce la trăire intensă a relațiilor de către Pești. Starea de sănătate tinde să se amelioreze sub influențele benefice ale Soarelui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.