Mircea Pintilie, tot mai aproape de PMP

pietricica turism

pintilieFostul pedelist, apoi penelist și nu în cele din urmă, independent, Mircea Pintilie ia în calcul o apropiere politică de Mișcarea Populară. El a mărturisit telefonic că, neregăsindu-se politic și moral în echipa PNL de la Neamț, ia în calcul înscrierea sa la PMP.

„Eu nu am fost niciodată om de stânga, chiar dacă apreciez unii oameni din eșichierul politic de stânga. Vă pot spune că am fost curtat și de către UNPR, dar am considerat că PMP este un partid în care mă regăsesc, mai ales că în acest partid sunt niște oameni cu care împărtășesc aceleași opinii și principii. Deocamdată, nu sunt membru PMP. Încă nu”, ne-a declarat Mircea Pintilie.

Târgnemțeanul Mircea Pintilie a întrunit mai multe funcții de-a lungul vremii, atât pe plan politic, cât și administrativ. Fiind membru PDL o bună bucată de vreme a ajuns vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, după care s-a înrolat la PNL, odată cu fuziunea dintre PDL și PNL. Ulterior, în calitate de consilier județean, odată cu ordonanța lui Dragnea a trecut la independenți. Neregăsindu-se în echipa PNL, s-a orientat către PMP. Totodată, Mircea Pintilie este și un prosper om de afaceri, activând pe piața de cherestea prin firma sa, MVB IMOB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.