Mega-mall-ul de la Piatra Neamț: Stadiul lucrărilor (GALERIE FOTO)

Anunțat cu surle și trâmbițe, Mega Mall-ul se lasă așteptat pe harta comercială a orașului Piatra-Neamț. Toată lumea așteaptă ca investitorii – fondul sud-african de investiții New Europe Property Investments (NEPI) – să înceapă lucrările pentru mult așteptatata investiție. Deocamdată, cele 7,4 ha achiziționate de NEPI de la SEF Petroforest SA, cu 9,36 de milione de euro, așteaptă să fie ”prelucrate” pentru scopul în care au fost achiziționate.

Ele sunt păzite foarte bine de „entități” fără carte de muncă, dovadă că Piatra Neamț n-a fost nicicând și nici nu va fi un sat oraș fără câini. Dincolo de estimări, predicții și presupuneri, vă prezentăm cum arată, în momentul de față, locul care ar putea fi în viitor un punct de maxim interes pentru oraș și zonă.

mall 1
mall 2
mall 3
mall 4
mall 5
mall 6

2 comments

 • Andrei

  mai 24, 2015 at 1:18 pm

  Nu inteleg ingrijorarea. Mare branza, un mall mai putin, parca de malluri ducea lipsa Piatra Neamtul. E o firma privata, investeste cand vrea. Da ok, puteau sa curete si sa intretina terenul. Daca v-ati fi interesat de NEPI ati fi aflat ca in ultima vreme toate resursele financiare si umane au fost directionate catre deschiderea MEGA MALL Bucuresti.

  Răspuns

 • xx

  mai 25, 2015 at 9:07 am

  Sibpe locul fostelor fabrici: Reconstructia,Areni,Scinteia ,Steaua trebuia sa apara cartiere rezidentiale dat totul este in stend-bey

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *