Prefect și subprefect de Neamț pentru o zi

Prefect si subprefect pt o ziDoi copii din Dochia, elevi în clasa a IV-a ai școlii gimnaziale din comună, sunt câștigătorii unui inedit concurs ce poate fi numit, fără probleme, „Prefect și subprefect pentru o zi”. Flavian Chifu (prefect) și Andreea Elena Iacob (subprefect) au fost alături de titularii oficiali ai funcțiilor, prefectul Ioan Vlad Angheluță și subprefectul Gheorghe Neculae, la Colegiul prefectural de joi, 14 mai. La final au primit câte o mapă de lucru, dar și ștampile cu valabilitatea de o zi.

Concursul, lansat de prefect cu ocazia acțiunii „Săptămâna altfel”, când instituția a fost vizitată de elevi de la școala din Dochia și Liceul Economic din Piatra Neamț, a fost unul de eseuri. Prefectul-puști a scris „Prefectura văzută prin ochi de copil”, iar subprefectul-puștoaică „La Prefectura județului Neamț”. Cei doi au venit îmbrăcați în straie populare și, vizibil emoționați, i-au iertat pe membrii colegiului de întrebări.

Săptămâna viitoare, prefectul Angheluță urmează să întoarcă vizita, mergând la școala din Dochia, ocazie cu care mapele de lucru deja primite s-ar putea să fie completate cu niște daruri utile. (V. COSMA)

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.