Ședință pentru (re)alegerea primarului la Piatra Neamț. Dezastru pentru PSD!

consiliul local p neamt bad bad

Actualizare 7: Vasile Popescu rămâne viceprimar cu 14 voturi pentru și 8 împotrivă, semn că încă cineva de pe lista PSD-ului s-a răzgândit.

Actualizare 6: Constantin Teodorescu rămâne și el viceprimar cu exact același scor ca și în cazul lui Chitic. Urmează votul pentru vicele Popescu.

Actualizare 5 :  A căzut hotărârea de schimbare a lui Dragoș Chitic, PSD-ul obținând doar 9 voturi, 13 consilieri votând pentru continuitate. Din cei 13 semnatari, 3 au votat pentru pentru Chitic! Încă odată, politica de negocieri a dat greș.

Actualizare 4: A început votarea. Pixul pentru vot a fost oferit de primărie dar la cererea lui Ionel Arsene s-a cerut un pix din partea presei. Între timp sintagma ”masa presei” și-a găsit adevărata locație, cu ziariștii călare pe blatul ei. Apropo de blat, deputatul Marcoci a invitat presa să stea lângă oficiali, iar răspunsul a venit imediat: ”Blatul mesei este mai solid decât alte blaturi!”

Actualizare 3: Lipsește de la ședință Luminița Vărlan. Absența ei reprezintă o primă fisură în falanga de atac a PSD-ului. Din 13 semnatari au mai rămas 12 posibili votanți. 

Actualizare 2: PSD-ul și-a adus întăriri și de la organizației de femei, prin prezența la ședință a Emiliei Arcan, vice la patid și la județ.

Actualizare 1: Dintre șefii de partide se remarcă Ionel Arsene (PSD), flancat de Vlad Marcoci, Constantin Iacoban (UNPR), Ciprian Șerban ( ce a mai rămas din PP-DD) și Mihail Alexandru (PC). 

18. 05.2015. În câteva minute va începe ședința extraordinară a Consiliului Local Piatra Neamț, în care reprezentanții PSD, împreună cu câțiva independenți, încearcă schimbarea echipei de conducere Chitic- Teodorescu- Popescu. 

– un prim aspect interesant: scaunele pentru public sunt altfel aranjate, probabil pentru că se așteaptă ca mai mulți șefi de partide să participe . Din acest motiv și pentru a putea urmări mai bine procesul de votare, o parte a presei s-a așezat, la propriu, pe mesele din spatele sălii.

– la ședința va participa și absentul de la încercarea de schimbare desăptămâna trecută, consilierul Viorel Strungariu, despre care unii spun că reprezintă un vot în plus pentru Dragoș Chitic et comp. Cum căile votului sunt întortocheate și necunoscute, rămâne să vedem rezultatul final. 

alegeri locale psd

2 COMENTARII

  1. PDL-ul -Dragos Chitic, acum PNL-ul -Dragos Chitic se pare ca de influientele si falimentul fostului primar Gheorghe Stefan nu mai scapam. Orasul acesta duce un blestem greu de combatut, nu stiu ce vor sa mai fure ?Muntii, padurile sau poate putinele terenurile care au mai ramas ale Primariei. Desteptarea pietreni -domnii vor sa ne nenoroceasca…7 credite, ipoteci peste ipoteci puse pe bunurile orasului…. raiul e a lor…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.