Ceahlăul: Masonne – suspendat 10 luni, jucătorii au depus memorii

pietricica turism

Angelo MassonePotrivit Agerpress, Angelo Massone, acționarul principal de la Ceahlăul Piatra Neamț, a fost suspendat pentru 10 luni din orice activitate legată de fotbal și a primit o penalizare de 30.000 lei, pentru declarațiile sale jignitoare și calomnioase la adresa arbitrilor, conform art.52, al.2 și 4, lit. b din Regulamentul Disciplinar.

Nici dinspre echipă nu vin vești foarte bune. Vacanța jucătorilor a fost prelungită până pe 10 iulie. Cauzele sunt intrarea clubului în insolvență, dar și absența acționarului majoritar Angelo Massone, care, în acest moment, nu a anunțat vreun “plan B” de revenire a echipei nemțene în prima ligă, așa cum a promis. Mai mult, la această oră, nu se știe nici măcar cine sunt antrenorii echipei și nici jucătorii pe care acesta se poate baza în sezonul 2015-2016. “Am comunicat cu domnul Massone și acesta a spus că va veni la Piatra Neamț în cursul săptămânii actuale. Poate vom stabili mai multe atunci, pentru că ne este tot mai greu să supraviețuim. Cât despre reunire, am vorbit sigur că nu va fi mai devreme de 10 iulie. Considerăm că, în cazul în care ne vom înscrie în campionatul ligii secunde, ar fi destul timp de pregatire înainte de prima rundă a campionatului viitor, având în vedere că startul turului va fi undeva în a doua jumătate a lunii august“, a declarat Viorel Măstăcaneanu, președintele Consiliului de Administrație al FC Ceahlăul SA.

Între timp, jucătorii Ceahlăului au depus cereri la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor, pentru a deveni jucători liberi de contracte și pentru a primi restanțele financiare stipulate în contracte. Nicolai Calancea, Ioan Robert Căruță, Bojan Jovic, Ștefan Rusu, George Cîrjan și Valentin Balint au primit termen de judecare miercuri, 1 iulie.

Deși a spus recent că el este singurul purtător de cuvânt al clubului Ceahlăul, italianul Angelo Massone nu a comunicat nimic până acum, iar starea de incertitudine a clubului pietrean se prelungește.

Mihai STOIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.