Horoscop 9-15 iulie

pietricica turism

Prin intermediul aurei noastre se produce un schimb neîntrerupt între noi și forțele naturii. Toate influențele cosmice, planetare și zodiacale care se deversează constant în spațiu, vin până la noi și, după calitatea aurei noastre, după sensibilitatea sa, puritatea și culorile sale, primim o anume forță sau nu. Aura reprezintă, deci, antenele noastre, e un aparat care captează mesaje, unde, forțe, care ne vin din univers.

Să presupunem acum că există în lume anumite influențe nefaste. Dacă aveți o aură foarte puternică, foarte luminoasă, aceste forțe nu pot trece și ajunge la conștiința voastră pentru a vă atinge, a vă zdruncina, a vă vătăma.

Berbec

Pasiune, dramă, intrigi! Prezența Soarelui în Rac, din ultimele zile, încă produce efectele descrise pentru nativii din Berbec. Pluton în Capricorn îi transformă pe Berbeci în agenți 007, pe toate planurile. Nimic nu le poate scăpa, reușesc să fie aproape simultan în mai multe locuri și provoacă tot felul de evenimente neplăcute tuturor celor care doresc să facă ilegalități. Acest spirit justițiar trebuie păstrat pur, fără compromisuri, altfel nativii vor fi absorbiți de ciclonul kharmic creat de tot de ei.

Mercur traversează Racul, aruncând asupra Berbecilor o aură care îi transformă în confidenți. Astfel, ei vor afla secrete care vor avea efecte pe termen lung asupra lor.

Taur

Mercur traversează constelația Racului, trecând și prin Casa sufletelor pereche. O stare de melancolie, dublată de patimă amoroasă, se poate declanșa acelora din Taur care își întâlnesc în aceste zile sufletul pereche, iubiri din această viață sau din altele.Voia bună care vine cu aceste trăiri nu reprezintă un ghid, o direcție de urmat de nativii din Taur. Mercur aduce suficientă energie comunicării Taurilor. Aceștia își transmit cu ușurință ideile, se fac ascultați și reușesc să obțină un feedback pozitiv. Acei nativi care sunt prinși în proiecte vor fi sufocați de cantitatea de lucruri pe care le au de făcut.

Gemeni

Mercur traversează constelația Cancerului. Gemenii vor deveni mai hotărâți decât până acum, își vor organiza lucrurile de asemenea manieră încât să poată petrece mai mult timp cu familia. Dacă unii dintre Gemeni nu sunt sensibili la ajutorul astral, trebuie să-și mobilizeze toate energiile pentru a reuși să petreacă mai mult timp alături de cei dragi.

Începe o perioadă în care greutatea importanței banilor este în creștere. Nativii vor avea diverse ocazii să-i obțină, dar și mai multe să-i cheltuiască, chiar să se îndatoreze. Nu se recomandă împrumuturi în această perioadă.

O altă lecție pentru Gemeni este faptul că ei nu trebuie să-și calculeze valoare umană în funcție decât câștigă.

Rac

Nativii sunt în căutarea unui compromis, pentru a-și rezolva treburile mai repede. Cităm aici pe maestrul Yoda din Stars Wars: „nu alege calea ușoară, alege calea corectă”! Pluton în Capricorn, traversând Casa relațiilor, transmite acest avertisment nativilor din Rac. Pluton are și alte efecte asupra Racilor în această perioadă: dă foc libido-ului lor!

Mercur în Rac crește încrederea și stima de sine ale nativilor zodiei. Aceștia se vor simți precum regii. Această încredere îi va ajuta să depășească diferitele obstacole, inerente, care apar în viața lor. Starea de sănătate a Racilor este bună, dar se poate deteriora din cauza regimului alimentar defectuos. Se recomandă unul vegetarian de acum încolo.

Leu

Mercur în Rac îi îndeamnă la odihnă și relaxare pe nativii din Leu. Este o perioadă în care aceștia își pot reface forțele. Nu se recomandă, ca activități de relaxare, petreceri, chefuri, nopți pierdute la tv sau laptop, sex. Procesele gândirii Leilor pot fi oarecum perturbate de această stare de refacere prin care trece organismul lor. De aceea, trebuie așteptată perioada de după 20 iulie pentru luarea unor decizii majore. Activitățile artistice îi ajută pe Lei pentru a-și armoniza interiorul. Luna în Berbec îi ajută pe nativi la o restructurare a interiorului lor. Aceste pregătiri pe care le trăiesc Leii îi vor face mai adaptabili la timpurile care vin.

Fecioară

Opoziția Soare-Pluton de la începutul acestei săptămâni încă are efecte asupra relației de iubire a nativilor. Presiunile, tensiunile se acumulează, iar Fecioarele pot fi puse în situații jenante. Inteligența celor din Fecioară trebuie îndreptată către aflare de soluții pentru „mici răbufneli” controlate, astfel încât tensiunile să nu depășească linia de avarie. Iar partenerul Fecioarelor trebuie tot timpul recompensat de aceștia. Mercur în Rac traversează Casa comunicării nativilor. Aceia dintre Fecioare care comunică prin intermediul internetului își vor mări cercul de prieteni, vor deveni apreciați pentru ideile pe care le publică și îi vor face cunoscuți în mediile pe care și le-au dorit până acum.

Balanță

Modul cum se percep Balanțele în această perioadă este foarte important pentru încrederea lor în sine. De aceea, mersul la saloanele de înfrumusețare, mici jocuri intelectuale, vizionarea de spectacole, teatre sunt doar câte dintre posibilitățile prin care nativii să-și poată evalua gusturile, nivelul de cunoștințe, etc. Mercur în Rac întărește voința Balanțelor și, în același timp, îi supune la probe, care le vor dovedi noul nivel de tărie de care dispun. Mercur ajută pe acei nativi care sunt atenți la crearea unei imagini benefice la locul de muncă. Rezultatele acestei acțiuni se pot finaliza cu aprecieri din partea șefilor, chiar cu prime de vacanță.

Scorpion

Dorința de libertate a nativilor din Scorpion îi transformă pe aceștia în persoane de nerecunoscut. Solitudinea tinde să-i cuprindă pe nativi, aceștia doresc cu disperare să iasă de sub orice tutelă. Pluton creează diverse capcane pentru Scorpionii care încearcă să-și obțină libertatea pe care ei consideră că trebuie să o aibă și o merită. Mercur traversează Casa cinstei Scorpionilor, cu precizarea că nativii vor deveni foarte onești în trăirile lor. Se va produce o curățenie în sentimentele pe care nativii le au față de toți. Această purificare îi poate tulbura pe unii dintre ei. Casa eficienței este traversată de Lună, astfel încât Scorpionii vor fi la 200%.

Săgetător

Intriga sentimentală pe care o trăiesc unii dintre Săgetători se datorează și prezenței planetei Mercur în Rac, ce traversează Casa sentimentelor nativilor. Poate fi vorba de seducție, de ură, de amor fierbinte. Toate acestea amestecate pentru următoarele două săptămâni. Proiectele restante ale nativilor, pe care aceștia încearcă să le finalizeze, vor fi apreciate de șefi. Prezența Lunii în Berbec, în Casa celebrității, se referă la acest aspect. Chiar dacă nu este de durată, nativii își pot consolida imaginea în cadrul firmei unde lucrează. Banii încep să vină și pentru Săgetători. Timid la început, vor avea un maximum pe la sfârșitul acestei luni.

Capricorn

Mercur în Rac, în Casa relațiilor Capricornilor, îi lasă singuri pe nativii care nu reușesc sau nu doresc să asculte și dorințele partenerilor lor. Viața nu este unilaterală, așa cum consideră unii dintre Capricorni. Luna în Berbec îi pune fața în față pe nativi cu conceptul de „acasă”. Dacă există alte persoane care locuiesc împreună cu Capricornii, nativii trebuie să-și schimbe atitudinea de stăpâni ai locuinței. Week-end-ul acesta este potrivit pentru curățenie, redecorare și asigurarea confortului celor care locuiesc împreună cu nativii. De apreciat ar fi dacă nativii Capricorni ar folosi din proprii bani pentru a realiza acestea. Starea de sănătate este bună, dar nativii nu trebuie să facă excese.

Vărsător

Obsesiile par să-i bântuie în aceste zile pe nativii din Vărsător. Pluton îi „încarcă” pe nativi cu propriile lor temeri, liste de activități, etc. Toate vor părea mai multe și mai greu de realizat. Lucrurile trebuie luate și rezolvate pe rând, în ordinea importanței. Doar în acest fel, Vărsătorii pot evita diferite atacuri de panică sau blocaje. Luna în Casa comunicării Vărsătorilor îi ajută pe nativi la evaluarea corectă a oamenilor. Tactul, stăpânirea de sine trebuie să fie prezente mereu atunci când Vărsătorii înțeleg lucruri despre semenii lor. Un cuvânt greșit din partea nativilor, referitor la personalitatea cuiva, îl poate transforma pe acela în dușmanul lor pe viață.

Pești

Soarele traversează Casa romantismului nativilor din Pești. Indiferent cu ce se ocupă ei în aceste zile, indiferent cât de importante pot părea activitățile în care sunt prinși, trebuie lăsat loc în suflet sentimentelor de iubire. Mercur intră în Rac și traversează Casa faimei Peștilor. Ei își pot recrea imaginea, se pot orienta către alte stiluri de a arăta, de a fi. Artiștii își pot reclădi look-ul cu mare impact în această perioadă. Apoi, Mercur traversează Casa îndrăznelii Peștilor. Acest aspect îi va transforma pe nativi mai curajoși pe plan sentimental, ei vor reuși să discute cu persoana pe care o plac, chiar să-i ceară o întâlnire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.