Asfaltări de august de la Publiserv

pietricica turism

Potrivit conducerii societății Publiserv, care se ocupă cu drumurile din Piatra Neamț, în aceste zile se lucrează intens la finalizarea unor lucrări începute deja de ceva vreme, precum și la lucrări noi, primite pe bază de comandă de la Primărie, unde se adună toate doleanțele locuitorilor din oraș.

utilaj foto primaria piatra neamtAstfel, se apropie de final lucrările de reabilitare a canalizării menajere de pe străzile Cârloman și Soarelui, cu tot cu componenta de asfaltare. Încep lucrările pentru reprofilare-refacere terasament pe str. Gheorghe Asachi, unde, de asemenea, finalul îl va reprezenta asfaltarea. Continuă lucrările de reabilitare pe Pârâul Sarata, unde se execută canalizarea pluvială, plus refacerea terasamentului și, în ultimă instanță, asfaltare, și tot la pluvială se lucrează pe Humăriei, unde, în prezent, se execută șanțul betonat și urmează reprofilare-refacere terasament și asfaltare. 

Strict pe asfaltare, sunt în capul listei străzile Arcului (frezare plus asfaltare), Caraiman, Retezat și Plopului (asfaltare) și Cezar Bolliac (lucrări în continuare, terasament și asfaltare).

În paralel, echipele Publiserv execută reparații curente -plombări, ridicări capace la nivel, plus reparații la locurile de joacă din oraș și soluționarea cererilor primite de la asociațiile de proprietari, privind amplasarea și montarea de bănci.

2 COMENTARII

  1. Felicitari Primariei in frunte cu d-ul primar CHITIC care s-a tinut de cuvant si a asfaltat multe strazi din oras.
    Aceste strazi credem ca trebuiau asfaltate cu multi ani in urma, dar au fost amanate pentruca au fost alte prioritati ca de ex stadionul modern care acum este asa cum se stie cu o echipa de fotbal necompetitiva…
    Succes primarului in tot ce are de facut pe viitor.. Doar prin decizia Primariei Piatra Neamt acum Publiservul face astfel de lucrari fff necesare unui trai decent ptr un oras care se vrea sa redevina ”Perla Moldovei “‘

    • Un amendamente: dl. Chitic nu este primar, e doar viceprimar desemnat prin votul consilierilor, nu al cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.