Deputat PSD, Vlad Marcoci: Rog viceprimarii PNL să nu transforme Primăria Piatra Neamț în sediu de campanie!

vlad marcociÎn ultima perioadă, cei doi viceprimari PNL din Piatra Neamț, Constantin Teodorescu și Vasile Popescu, au renunțat la orice obligații ce țin de partea administrativă a municipiului și au început să facă propagandă politică, în speranța că tandemul lor va reuși să răzbată în cadrul concursului „Vreau să fiu Primar” de la PNL. Ironia face că aceștia vorbesc în scrisorile lor publice despre probleme ale orașului. În loc să își facă treaba și să se achite de atribuțiile de viceprimari, aceștia stau și postează atacuri politice pe rețele de socializare sau dau comunicate în speranta cresterii notorietatii.

Stimati domni, încrederea  se câștigă prin realizările d-v în interesul pietrenilor!

Vă solicit să nu transformați sediul primăriei în sediu de campanie internă pentru că desemnarea candidatului PNL nu este un subiect de interes pentru cetățeni și nici măcar pentru PSD !

Prin această atitudine, PNL demonstrează că nu dă doi bani pe cetățeni, iar pentru ei administrarea problemelor cu care se confruntă pietrenii a devenit opțională, punând pe primul plan bătăliile politice. Această abordare nu arată decât dezinteresul și disprețul liberalilor pentru locuitorii municipiului Piatra Neamț. Cei care visează să candideze din partea PNL la Primăria Piatra Neamț trebuie sa dovedeasca ca au capacitatea de a rezolva problemele cetățenilor și pot veni cu soluții viabile. 

La primărie avem nevoie de oameni responsabili și nu de comentatori politici ! În toată această pleiadă de atacuri din partea  domnului Teodorescu nu am auzit nici măcar o propunere pentru binele cetățenilor sau viitorul municipiului.

Rog conducerea PNL să respecte legea și să retragă materiale de campanie electorală de pe cuburile publicitare. Campania electorală se va desfășura anul viitor în primăvară . Pentru buna informare a cetățenilor NOUL PNL a fost înființat anul trecut împreună cu PDL, nu acum 140 ani.

Președinte executiv PSD Neamț, Vlad Marcoci

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.