Scandal și amatorism la GASTROFEST pe mâna Forumului Montan!

Organizat pentru prima dată la Piatra Neamț, în ștrandul municipal, Gastrofest 2015 pare să fi debutat sub zodia amatorismului și a nepriceperii. Vasile Avădanei, organizatorul din partea Forumului Montan, nu a asigurat o promovare a manifestării, ceea ce a dus la încasări ridicole pentru comercianții veniți la manifestare. Aceștia n-au avut de unde să-i dea bani, iar el, la rându-i, a refuzat să achite scena și sonorizarea. Din acest motiv, societatea care a asigurat aceste servicii, a refuzat să le mai presteze, trăgând, la propriu, heblul pentru alimentarea cu energie electrică a scenei.

Vasile AvadaneiDe aici tot felul de discuții, acuze, inclusiv că ”e un sabotaj politic la mijloc”. În realitate, cineva a organizat prost un festival gastronomic, nu a știut să atragă lumea, probabil fiind sfătuit la fel de prost, și nu-și poate achita obligațiile contractuale, deși a primit bani de la Consiliul Județean și Primăria Piatra Neamț, plus alți parteneri, de genul Asociației ”Valea Ozanei” din zona Târgului.

Mihai Strungariu, cel care se ocupă de sonorizare, ne-a declarat că nu a putut ajunge la niciun acord cu dl. Avădanei, mai ales că sâmbătă seară discuțiile se împotmoleau din motive care țineau de oboseală organizatorică din partea dlui Avădanei, iar în dimineața de duminică refuzul a persistat.

Suntem curioși să vedem decontul pe care îl va face Forumul Montan către cele două instituții publice, cum își va justifica cheltuielile de promovare a imaginii județului și municipiului și, în general, cum își va spăla obrazul pentru ce s-a întâmplat în ștrandul municipal.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.