Zilele Orașului Târgu Neamț 2015 – un succes de răsunet! GALERIE FOTO

pietricica turism

Ediția a 25-a Zilelor Orașului Târgu-Neamț a fost un succes de răsunet. Aceasta numai dacă amintim că duminică, ultima zi a manifestărilor, s-au adunat spre seară mii de oameni, atrași ca un magnet de concertele trupelor Trei Sud Est și Iris.

După-amiază sute de târgnemțeni, dar și locuitori ai comunelor limitrofe s-au adunat în Parc Cetate pentru a se delecta cu manifestările ce au avut loc pe scena din parc sau pentru a degusta delicatesele din ceaunele fermecate ale pensiunilor din cadrul Asociației Valea Ozanei la pachet cu berea rece.

Spre seară, parcul a devenit neîncăpător pentru miile de cetățeni care au dorit să vadă cele două trupe. Pe lângă cei aproximativ 5.000 de oameni din Parc Cetate, spre seară, cu câteva minute de începerea concertului celor de la Trei Sud Est au putut fi zăriți lângă scenă, într-un cort amenajat special pentru autoritățile locale și invitați, primarul Daniel Harpa împreună cu soția, viceprimarul Traian Humulescu, city-managerul Vasile Apopii, prefectul Vlad Angheluță și alți șefi de societăți subordonate Consiliului Local.

După ora 22:00 mult așteptata trupă de rock Iris și-a făcut prezența pe scenă, lucru ce a stârnit un vuiet de bucurie din partea celor 5.000 de oameni. Noaptea s-a încheiat cu un joc de lasere și așa s-a mai încheiat o ediție a Zilelor Orașului Târgu-Neamț, manifestare care devine din ce în ce mai profesionistă și frumoasă, de la an la an. (C.T. STURZU)

Alte informații și fotografii de la Zilele Orașului Târgu Neamț, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.