ACTUALIZARE Mărturie despre Adrian Rugină: “Este unul dintre eroi! A vrut să ajute la salvarea altor vieți!”

Adrian RuginaACTUALIZARE: Mărturie emoționantă despre Adrian Rugină de la cântăreața Sorina Mihalache (fondatoare Lala Band): “El este unul dintre eroi… A reușit imediat să iasă teafăr din club, apoi a intrat înapoi să ajute la salvarea altor vieți, și n-a mai ieșit viu. Am aflat despre moartea lui de la prietenii noștri comuni. Sunt afectată de tot ce s-a întâmplat”, a declarat Sore pentru www.ziarulring.ro.

ȘTIRE INIȚIALĂ: „O veste grea, din păcate! A murit un Om drag aseară în incendiul de la clubul din București. Amintirir extraordinare mă leagă de el, de pe vremea când cântam în Teuton. Dumnezeu să te odihnească!”, a anunțat, pe pagina sa, Adi Beznă.

Adrian Rugină a fost membru al trupei Teuton, născut și format muzical la Piatra-Neamț, stabilit ulterior în București, este una din victimele incendiului devastator de la Clubul Colectiv. Adrian Rugină avea 38 de ani, era absolvent al Academiei de Studii Economice, însă nu a renunțat niciodată la pasiunea sa pentru muzică. În ultimul timp era toboșarul trupei Bucium și se ocupa cu organizarea de concerte. Se pare că sâmbătă seara era în clubul în care a izbucnit incendiul în calitate de spectator.

Pe pagina sa de facebook, plină cu fotografii de la concerte, curg mesajele din partea prietenilor și a cunoscuților care au aflat, sâmbătă în jurul orei 13, că Adrian Rugină este una dintre victime.

Actualizare: Omagiu de la Iași.

Ziarul de Iași consemnează : ”Zeci de tineri ieșeni au adus un ultim omagiu victimelor tragediei din Clubul Colectiv. Ei au aprins lumânări în fața Casei Studenților Iași, instituție unde, în această seară, ar fi trebuit să fie a treia zi a Festivalului Rock‘N’Iasi 2015.

Printre cei care au murit se numără și sunetistul Adrian Rugină. ”Motivele care ne-au inspirat sa organizam o seara comemorativa sunt asocierea si vechea prietenie cu una dintre victime, Adrian Rugina. Unul dintre cei mai buni si vechi prieteni ai festivalului Rock’N’Iasi si ai trupei Bucovina, Adrian Rugina a fost si stagemaster la una dintre cele mai importante editii.” Mai multe citiți aici.

One comment

  • cumpovestim

    noiembrie 1, 2015 at 1:45 am

    Dumnezeu sa-i ierte pe toti! Foarte trist ce s-a intamplat la Colectiv!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *