După 3 luni de așteptare, șefii Spitalului cer oficial rezultatele acreditării!

spital judetean iarnaManagerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, dr. Ioan Lazăr și directorul medical, dr. Silviu Verzea cer rezultatele vizitei Comisiei de Evaluare din cadrul A.N.M.C.S. (CoNAS) privitoare la acreditare.

Dat fiind faptul că au trecut aproape 3 luni de la vizita comisiei, iar rezultatele acreditării se lasă așteptate, conducerea spitalului a întocmit o cerere oficială prin care cere președintelui dr. Vasile Cepoi, rezultatul preliminar al acreditării.

„Urmare a vizitei Comisiei de Evaluare A.N.M.C.S. (CoNAS) din perioada 29.06.2015 – 03.07.2015 și a întocmirii Raportului de Evaluare, în zona media, după exemplul altor spitale, există așteptarea ca imediat după emiterea raportului de evaluare, să se emită de către A.N.M.C.S. decizia privitoare la nivelul de acreditare obținut. Menționăm că suntem informați asupra faptului că Proiectul Raportului de Evaluare și Raportul de Evaluare nu stabilesc nivelul de acreditare, prelucrarea și interpretarea indicatorilor și a informațiilor colectate de Comisia de Evaluare în vederea acreditării urmând a se face la nivelul unității de specialitate din cadrul A.N.M.C.S. Totuși, ținând cont de faptul că acestă procedură este mai puțin cunoscută publicului larg, vă rugăm respectuos a publica un comunicat pe pagina web a instituției care să arate care sunt pașii ulteriori vizitei de evaluare până la emiterea Certificatului de Acreditare precum și durata de timp estimată. De asemenea, vă solicităm a ne transmite o adresă care să evidențieze rezultatul preliminar al acreditării”, se arată în cerere. (Oana IOSUB-TOMA)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.