După Congresul PSD, Chelaru rămâne șef la integritate. Arsene, viitor responsabil pe toată Moldova

pietricica turism
ionel arsene ioan chelaru foto ziarulderoman.ro
Foto ziarul de roman.ro

Echipa nouă din fruntea PSD-ului, la nivel de vicepreședinți și de diverse comisii, i-a cam ocolit pe liderii nemțeni. Ionel Arsene nu a candidat, lucru petrecut, probabil, ca urmare a negocierilor purtate, Liviu Dragnea fiind cel care și-a selectat echipa, pe criterii specifice. Dacă ne referim strict la rezultate în alegeri, probabil ar fi meritat și pesediștii nemțeni ceva funcții, iar posibila și previzibila numire a lui Arsene pe funcția de secretar regional ar fi o compensare. Funcție cu multe responsabilități și cu multe probleme, dacă ne gândim ce se întâmplă, de exemplu, în Iași sau la situația de la Bacău.

Nici pe cele patru posturi oferite femeilor nu am avut candidate, Emilia Arcan fiind aleasă cu puțin timp în urmă vicepreședinte al organizației naționale de femei, iar Aurelia Simionică cu infinit mai puține șanse de pe postura, deocamdată nesigură, de candidat la Primăria Piatra Neamț și realizator de emisiuni de televiziune cu membrii de partid decât ar fi avut din cea de viceprimar de municipiu.

Singurul cu funcție la nivel național rămâne tot Ioan Chelaru, care este șeful comisiei de integritate, pentru simplul motiv că nu s-au organizat alegeri la acest nivel. Mai ales că domnia sa și-a exprimat dorința de a preda ștafeta cuiva mai tânăr.

V.B.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.