Primarul de Borca a demisionat: “Am fost ignorat, nu am altă soluție decât să plec!” Actualizare

borca primar geo nitaPRECIZARE:  În legătură cu unele informații apărute în câteva publicații online pe data de 19.10.2015, fac precizarea că problemele prezentate de către domnul Ovidiu Geo Niță, primarul comunei Borca, au fost interpretate greșit, nefiind vorba despre depunerea demisiei.

CONSTANTIN IACOBAN

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN NEAMȚ


Ovidiu Geo-Niță, primarul comunei Borca, a demisionat, declarându-se nemulțumit de faptul că, de ani întregi, este ignorat de toți factorii de decizie care ar putea ajuta la dezvoltarea comunei.

“Eu sunt născut și crescut aici, am vrut să fac mai multe lucruri, dar se vede că am fost neputincios și atunci trebuie să-mi cer scuze de la cei care au avut încredere în mine. Nu vreau să comentez mai mult, dar situația de la Borca este cunoscută la nivelul ministerelor pe care le-am tot bătut în anii ăștia. Am fost ignorat, nu am altă soluție decât să plec și să-i las pe alții, care sunt capabili”.

Ovidiu Geo-Niță mai spune că l-a anunțat pe prefectul Angheluță, dar acesta intra într-o ședință și n-a putut vorbi cu el. Într-un acces de sinceritate, fostul primar declară că a venit în instituție cu mâinile goale și pleacă tot așa: „Am venit la primărie cu mâinile goale și tot așa plec, dar cu fruntea sus ca om. Nemulțumirile mele s-au tot adunat din 2012 încoace și consider că este cazul să mă dau la o parte și să-i las pe cei care au interes și pot să facă ceva pentru comunitate, să acționeze”.

Odată cu primarul Ovidiu Geo Niță și-a scris demisia și secretarul comunei Borca Elena Bălăceanu. (Mesagerul de Neamț)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.