850 de milioane vechi a costat autorizația pentru Teatrul Tineretului

teatrul tineretului
Partea asta are autorizație ISU?
autorizatie isu
Teatrul Tineretului Piatra Neamt Un tablou prețios, de pus pe perete.

După decizia managerială de a închide teatrul înainte de controlul celor de la ISU, peședintele Consiliului Județean Constantin Iacoban, a luat decizia să intervină în forță, pentru a-l ajuta pe dl. Liviu Timuș să conducă instituția în sensul desfășurării de spectacole, nu al unui concediu înainte de Crăciun. Pentru aceasta, a pus la bătaie fondurile Consiliului Județean, a cumpărat 12 uși antifoc și a achitat inclusiv montarea acestora, contra sumei de 65 mii lei, adică 650 milioane lei vechi, la rotund. Mai precis, 5416,66 lei/ ușă antifoc acceptată de ISU.

Alți 20 de mii de lei au fost/ vor fi folosiți pentru școlirea temeinică a unor angajați ai TT, prin cursuri de formare profesională specifică, precum și la achiziționarea unor echipamente. Când vom afla câți angajați sunt școliți și cine va ține cursurile, vă vom informa, pentru a înțelege complicatul circuit al autorizării unui instituții culturale.

Toate aceste cheltuieli sunt prinse într-o rectificare de buget la Consiliul Județean, care urmează să fie votată și probabil aprobată, cunoscută fiind setea culturală a aleșilor județeni, care, în mod sigur, din indemnizațiile primite și-au plătit biletele la Festivalul care s-a desfășurat într-o sală fără autorizație ISU.

Valentin Bălănescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.