Omul lui Gheorghe Ștefan, consilier personal al președintelui CJ Neamț

presedintele si consilierul AndritaDoctorul Valeriu Andrița va deveni, de la începutul lunii viitoare, consilier personal al președintelui Consiliului Județean Neamț, Constantin Iacoban. Sarcinile sale vor viza monitorizarea problemelor unităților sanitare din județul Neamț. “Mă interesează să avem o radiografie clară a fiecărui spital din județul Neamț, problemele cu care se confruntă aceste unități, cum poate interveni Consiliul Județean pentru soluționarea lor. La fel de importante mi se par problemele de sănătate ale copiilor instituționalizați și pentru asta domnul Andrița va lua legătura cu toate centrele de plasament și asistență socială din județ, care funcționează sub coordonarea CJ, ca să avem situația la zi cu ceea ce se întâmplă în respectivele unități. De asemenea, solicitările pe care le primim de la spitale cu privire la diverse dotări, vor fi trecute prin mai multe filtre și analizate, să vedem cât de justificată este fiecare cerere, dacă are cine lucra pe un aparat solicitat de un comitet director al unui spital, pentru că se poate să facem achiziții și să ne trezim că nu există specialiști care să lucreze cu respectivele dotări”, a declarat Constantin Iacoban, președintele Consiliului Județean Neamț.

Dincolo de competența recunoscută a domnului Andrița în probleme de sănătate și încrâncenarea cu care s-a ținut de scaun la spital, ca și de contrele cu actualul director al spitalului, putem spune că domnia sa are și o mare competență în probleme de investiții imobiliare, prin terți.

Clădirea în care a funcționat fosta pizzerie a Urban, de vizavi de Complexul Muzeal Neamț, renovată pe banii societății, a fost achiziționată de un apropiat al domnului Andrița. Ca să nu mai vorbim despre alte lucruri interesante, din zona în care a activat ca agaman.

Această mișcare, doar aparent surprinzătoare, ne arată că, prin intermediul PSD-ului lui Ionel Arsene, fostul primar de Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a ajuns iar în apropierea biroului președintelui Consiliului Județean Neamț. Ca remember administrativ, o privire spre procesul lui Gheorghe Ștefan de la Piatra Neamț are ca punct de plecare un alt consilier personal care a influențat deciziile fostului președinte Pruteanu.

(V.B.)

adolescenteen news

2 COMENTARII

  1. buna ziua domnilor …

    ce spuneti dumneavoastra acolo ,,Andrdrita ”consilier ? a mai ramas ceva de acaparat si vrea musai sa obtina? Ne face judetul de ras ,ocupa functii doar fosilele ,ce nu mai exista oameni competenti si cinstiti in acest oras?RUSINE sa va fie Domnule Iacoban!si cica mai doriti sa candidati la primarie ,oare chiar nu va este RUSINE? promovati doar hotii si nemernicii care fac umbra pamantului degeaba . Am ajuns un oras de Camatari, Hoti ,Sarlatani si Excroci. Marele noroc al domnului Iacoban a fost moartea lui Tarata ca de altfel era un neica nimeni ,o sluga la camatarii Marari. Succes la hotii si nu uitati lista pentru Primari …din coada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.