HOROSCOP (26 noiembrie – 2 decembrie 2015)

horoscopSoarele în conjuncție cu Saturn va mobiliza civilizația europeană să depășească evenimentele tragice petrecute în ultimele 14 zile. Chiar dacă oamenii vor fi încercați de pesimism, o anumită tenacitate în a rezolva problemele va ieși la suprafață. Oamenii de pe continentul european vor reuși să-și reprime emoțiile negative și își vor găsi echilibrul în muncă, în unirea gândurilor constructive.

 Berbec

După 26 și până pe 28 noiembrie, comunicarea se află la cote mari pentru nativii din Berbec. Ei trebuie să se exprime în public, fie în contextul unui examen, fie al unei audieri, fie sunt obligați să se confrunte cu un număr mare de noi informații. Pot apărea la tv, unde vor răspunde la prea multe întrebări. Contextul este presărat cu dificultăți, cu stres, cu riscul permanent de a aluneca în dispute și tensiuni.

Luna Plină, din 26 noiembrie, în semnul de Foc al Săgetătorului, realizează trigoane cu Soarele și Uranus. Aceste conjuncturi pot crea complicații, pericole, confuzii în care se pot pierde Berbecii.

Taur

Administrarea banilor este complicată pentru Tauri în această perioadă. Ei nu reușesc să stabilească priorități pentru diferitele tipuri de cheltuieli, multe dintre acestea având statut de urgență.

Luna Plină din 26 noiembrie afectează Casa banilor și a beneficiilor materiale ale Taurilor. Există condițiile apariției unei situații neprevăzute, a unei surprize care îi poate alarma pe nativii din Taur.

Prezența planetelor Saturn și Neptun pe harta nativilor din Taur îi obligă pe aceștia să devină realiști și practici în toate deciziile pe care le iau de acum încolo.

În dragoste, nativii ar trebui să aloce mai mult timp pentru partener. Nu trebuie să apară semnale că acesta se simte neglijat.

 Gemeni

Luna Plină în Gemeni, pe 26 și 27 noiembrie, îi aduce în prim-plan pe nativii zodiei. Este momentul lor din an, în care Gemenii pot finaliza, pot închide capitole din viață. Tot acum, Gemenii pot lua viața de la capăt, pot pune bazele unui noi început. Relația nativilor cu soțul/ soția va intra într-o nouă etapă. De acum, lucrurile vor fi mai clare, mai tranșante. Partenerii vor înțelege că, dacă „nu trag la aceeași căruță”, despărțirea va deveni iminentă.

Cuadratura Saturn-Neptun în Casa contractelor nativilor îi va urca pe Gemeni pe scara socială sau îi va ține pe tușă o bună perioadă de timp. Revolta asupra acestor lucruri poate înrăutăți situațiile existente.

 Rac

Introspecțiile nu reprezintă punctul forte al nativilor din Rac. Cu toate acestea, impulsionați de Luna Plină, între 26 și 28 noiembrie, Racii vor suferi de secretomanie. Ei se vor îndoi de oricine, vor fi neliniștiți. Casa muncii și a relațiilor cu colegii vor fi perturbate de emisiile astrelor. Nativii vor fi încercați să deconspire ceea ce nu știu. Ei vor încerca, pentru a se disculpa, să inventeze tot felul de scuze sau fapte inexistente. Pe unii dintre Raci îi așteaptă o despărțire prelungită, un divorț.

Saturn în conjuncție cu Soarele, pe 28-30 noiembrie, îi va obosi pe Raci, îi va surescita pe probleme legate de finanțe, de bani, de investiții.

 Leu

Relațiile afective pe care le au nativii acum intră într-o noua etapă, odată cu Luna Plină din 26 noiembrie. O nouă etapă poate reprezenta despărțire sau o înțelegere profundă, spirituală a partenerului. Nu există loc de imagistică în relațiile amoroase ale Leilor până la sfârșitul acestui an. Dacă nativii nu sunt atenți la partenerul lor, la noile prietenii pe care le leagă acum, vor suferi din mai multe puncte de vedere.

Luna Plină va fi în opoziție cu Saturn pe 29, iar pe 30 noiembrie, Saturn va diminua efectele pozitive ale Soarelui. Casa prieteniei, a dragostei, a copiilor Leilor vor fi implicate în acest dur joc astral.

 Fecioară

Dacă nativii zodiei doresc să realizeze o schimbare în viața lor, ei se pot concentra asupra carierei profesionale pe 27-30 noiembrie. Unii vor dori să promoveze, dar acest lucru se va petrece la o companie concurentă.

Prezența Lunii Pline va aduce critici la adresa nativilor. Pe 29 și 30 noiembrie, Saturn va fi în conjuncție cu Soarele. Atmosfera va deveni apăsătoare pentru cei mai mulți dintre nativii zodiei.

Luna Plină în Casa ridicării în rang profesional și social aduce acum și capcane. Nu toți nativii sunt pregătiți să trăiască în mediul afacerilor sau al politicii.

Atenția nativilor trebuie să fie asupra familiei în aceste zile. Acolo se vor duce bătălii cu iubire între soți, părinți și copii, frați, rude apropiate.

 Balanță

Luna Plină îi ajută pe nativii din Balanță să își expună ideile în fața unui auditoriu, în fața șefilor. Ei vor fi mai spontani decât de obicei, vor avea „replica la ei”, se vor simți în largul lor.

Pe 26-28, astrele îi favorizează pe nativii tineri, pe cei la început de drum, pentru a se afirma la locul de muncă, în fața colegilor, etc.

După 26, Neptun și Saturn se vor confrunta într-un joc cosmic cu efecte asupra nativilor din Balanță. Obiectivitatea, imparțialitatea, corectitudinea vor fi obligatorii pentru nativi în aceste condiții. Orice deviere de la Cale va avea repercusiuni asupra nativilor, acum dar și pe viitor.

 Scorpion

Scorpionii au secreții de adrenalină 120% la acest sfârșit de lună. Saturn în opoziție cu Soarele, Luna Plină în Gemeni vor răscoli afacerile, banii, relațiile cu oamenii. Nativii nu trebuie provocați peste limita lor de acceptare a situațiilor derapate. „Toleranța” lor va fi completată de o înțepătură mortală pentru cei care le deturnează planurile.

Saturn, în conjuncție cu Soarele pe 30 noiembrie, va impulsiona cariera nativilor, dar, în mintea acestora, lucrurile tind să treneze.Neptun aduce câteva surprize previzibile în acest sens.

Nu se recomandă schimbări de drum în această perioadă, schimbări de serviciu, de parteneri de afaceri sau de parteneri de iubire.

 Săgetător

Pe 26 și 27 noiembrie, în atenția nativilor vor fi relațiile de parteneriat, un nou job sau propriul egocentrism. Luna Plină din această perioadă tinde să-i destabilizeze emoțional pe nativii zodiei, să-i arunce în brațele persoanelor care nu le vor binele decât aparent.

Discuțiile purtate de nativi vor fi superficiale, fără conținut. Acest lucru va fi dăunător în afaceri sau cu persoana iubită. Neptun va fi într-un unghi nefast cu Luna plină, îngreunând toate aspectele legate de comunicare ale nativilor. Aspectele sexuale tind să devieze la normalitate, ceea ce pentru Săgetători înseamnă că au pierdut contactul cu simțurile proprii.

Saturn în conjuncție cu Soarele aduce în plan apropiat o relație amoroasă a nativilor care se află în străinătate.

Capricorn

Pe 27 noiembrie, Capricornii au perturbări în Casa sănătății. Nativii vor dori să discute cu un medic, să solicite consultații, analize, investigații.

Saturn, stăpânul destinului și guvernatorul celor născuți în Capricorn, este în conjuncție cu Luna și, spre sfârșitul lui noiembrie, în conjuncție cu Soarele. O oboseală cronică își va face simțită prezența, iar nativii vor încerca să se odihnească. Acest tip de epuizare va fi contracarat prin odihnă activă, alimentație vegană, mișcare în aer liber, renunțarea la medicamente, fortifiante, suplimente alimentare.

Experiențele amoroase din această perioadă vor constitui exemple de bună practică pentru nativi. Capricornii nu se pot aștepta la fericire în dragoste, dacă au trișat până acum.

 Vărsător

Relațiile sociale, prieteniile se află sub influența Lunii pline pe 26-27 noiembrie. Vărsătorii vor fi înconjurați de oameni dragi lor, de persoane care îi ajută să depășească problemele pe care le au acum. Orgoliul exacerbat manifest al nativilor îi va îndepărta pe apropiații Vărsătorilor. Astrele tind să scoată la suprafața caracterului nativilor tot ceea ce este mai neplăcut.

Saturn și Neptun vin cu o serie de provocări la adresa Vărsătorilor, cinstea, curajul, demnitatea nativilor vor fi testate de aceste planete. Nu vor fi înregistrate eventualele victorii pe planul virtuților, dar eșecurile vor fi plătite destul de scump.

 Pești

Peștii, contrar dorințelor lor, vor avea tot felul de complicații care privesc rudele, familia ori casa lor. Luna Plină din 26-28 noiembrie susține aceste evenimente neplăcute și nu lasă loc interpretărilor personale ale nativilor.

Cariera, profesia, imaginea nativilor pot avea de suferit în aceste zile. Prezența lui Saturn nu lasă nimic la voia întâmplării, atunci când este vorba despre plățile kharmice. Aspecte legate de viața personală, amoroasă a nativilor vor fi scoase la suprafață. Întâlnirea dintre Saturn și Soare va crea o zi obositoare pentru Pești pe 30 noiembrie. Eforturile nativilor de a se împăca cu persoana iubită nu vor da rezultatele așteptate. În decembrie, lucrurile se vor îmbunătăți.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *