Șeful Gărzii de Mediu – orbit în trafic

petrariu si pirvuIftimie Petrariu, șeful (navetist) al Gărzii de Mediu Neamț s-a plâns, la ședința de Colegiu Prefectural din ziua de 26 noiembrie, că mașinile cu care se întâlnește domnia sa prin „extravilan” au defecțiuni la sistemul de iluminare. „Le-am numărat eu, 8 din 10 au defecțiuni. Le mai controlează cineva?”, l-a întrebat el pe șeful Poliției Neamț.

Eu nu știu ce-ați numărat dumneavoastră și nici la ce fel de defecțiuni vă referiți, dar polițiștii rutieri când opresc o mașină verifică și aceste aspecte”, a răspuns comisarul șef Paul Tablan. „Deci nu știu ce la ce vă referiți”.

La orbire”, a precizat Petrariu, fiind evident că a confundat reglarea farurilor cu defecțiunea. Și el navetist cu state vechi deja, prefectul Vlad Angheluță a pus capăt discuției, cu o remarcă personală: „Eu am observat că 20% dintre șoferi nu folosesc luminile de întâlnire pe timp de zi”.

Mai preocupat de ceea ce este „invizibil” decât ceea ce este „orbitor” în trafic, Paul Tablan a ajuns tot în „extravilan” aducând vorba despre căruțașii care circulă după lăsarea întunericului, pentru că încă mai au de cărat produse de pe câmp, iar ziua s-a micșorat. „Ideal ar fi să existe drumuri aparte pentru ei și pentru bicicliști, dar cum nu există, măcar să face prevenire și să le dăm veste reflectorizante ca să poată fi văzuți de ceilalți participanți la trafic”. Fie că sunt navetiști sau nu, cu funcție sau fără, am adăuga noi!

3 comments

 • dodo

  noiembrie 27, 2015 at 5:41 am

  rusine!!!!! bla bla bla….platiti din banii nostri pentru niste polemici de doi lei…Romania….te iubesc!!!!

  Răspuns

 • dodo

  noiembrie 27, 2015 at 5:42 am

  d.le prefect…oferiti o escorta pentru militianul petraru….

  Răspuns

 • Costy

  noiembrie 28, 2015 at 9:08 am

  Multi prosti comenteaza…dar in trafic e dezastru…au becuri cu lumina de intensitate diferita…tot felul de xenoane chinezesti….foarte dificil de estimat cate accidente se produc din aceasta cauza….aia tot se duc dupa ce ce orbesc pe unu care intra in vreo caruta…

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *