Războiul incompatibilităților la Târgu-Neamț: Nu sunt incompatibil, zice Ioan Burlacu

IMG_20151113_102347Ion Burlacu consilier local PNL dezminte acuzațiile , cum că ar fi incompatibil. Membru al Adunării Generale a Acționarilor la SC Civitas societate care administrează Piața și care este subordonată Consiliului Local, Ion Burlacu ne mărturisește că doar soția și fiul au contracte de chirie cu Civitas, el fiind ieșit la pensie.

„Am mai auzit asemenea discuții, dar probabil sunt unele persoane care nu cunosc legea și nu știu ce înseamnă să fii incompatibil. Eu sunt pensionar , nu am nicio activitate în Piață și nicio societate. Soția și fiul meu au o întreprindere individuală în Piață și sunt chiriași plătind lunar timp de 23 de ani , câte 18 milioane lei vechi. La acceptarea mea ca membru AGA la Civitas am consultat legea și persoane juridice și chiriașii nu fac obiectul discuției. Consider că sunt doar niște persoane rău intenționate , care pentru faptul că la Civitas au fost schimbate niște persoane de la AGA și CA , îmi poartă grija. Sunt multe alte probleme de rezolvat în oraș, decât să se urmărească , dacă Burlacu este sau nu incompatibil. Totul este politic și știu de la cine mi se trage. Am conștiința curată, pentru că totul este legal și chiriașii nu fac obiectul legii incompatibilității. Nu am avut afaceri cu Piața , timp de 23 de ani”, ne-a declarat Ion Burlacu consilier local PNL.

 

C.T. STURZU

2 comments

 • Ionutz

  noiembrie 13, 2015 at 1:58 pm

  Hai bre, nea Burlacu, sa fim seriosi! Auzi la el: “am consultat legea …”, dar când ai consultat matale legea? In timp ce vindeai 3 metri de stofa? Sau când ai consultat mataluta legea: intre 2 clienti care au cumparat unul serj si altu’ matase?
  Toata lumea stie ca stai zi de zi cu coatele pe sulurile de metraj si faci vanzare … du-te bre la pensie daca ai muncit o viata intreaga si lasa loc celor tineri!!! Lasa AGA si CL altora si nu mai barfi toata ziua in coltul matale de bazar, ca seara sa stai la umbra pe bancuta din fata blocului si sa te lauzi cu toate can-canurile in fata vecinilor tai!!!
  Stii vorba aia, nea Ionica … pensie mica, dar lunga … iti doresc!!!

  Răspuns

 • Nelu

  noiembrie 16, 2015 at 12:33 pm

  BURLACU ARE DREPTATE! DUPA LEGE NU ESTE INCOMPATIBIL.PARE INCOMPATIBIL DOAR CA ESTE SOTUL SOTIEI SALE SI ATAT!CITITI TEXTUL DE LEGE SI O S A INTELEGETI CUM E TREABA ASTA CU INCOMPATIBILITATEA.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *